CELEBRITIES

Αν Χάθαγουεϊ: Υπερήφανη που σταμάτησε το αλκοόλ - «Είμαι πάνω από 5 χρόνια νηφάλια»


JTeam

30 Απριλίου 2024

Αν Χάθαγουεϊ: Υπερήφανη που σταμάτησε το αλκοόλ - «Είμαι πάνω από 5 χρόνια νηφάλια»
Splash by Ideal Image
Η Αν Χάθαγουεϊ περιγράφει αυτή τη σημαντική στιγμή για τη ζωή της

Η Αν Χάθαγουεϊ πριν από μερικούς μήνες (τον Νοέμβριο) συμπλήρωσε 41 έτη ζωής, τα οποία χαρακτήρισε ως ένα δώρο σε συνέντευξή της στη «New York Times». Η διάσημη ηθοποιός γύρισε πίσω τον χρόνο και αναφέρθηκε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για την πορεία της, σε μια απόφαση ζωής, που τώρα είναι υπερήφανη που τα κατάφερε.

Ειδικότερα, η Αν Χάθαγουεϊ μίλησε για το επίτευγμά της να κόψει το αλκοόλ και το γεγονός ότι παραμένει νηφάλια και «καθαρή» πέντε ολόκληρα χρόνια. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι το 2018 αποφάσισε να σταματήσει να πίνει, μετά από ένα πολύ κακό hangover που είχε, το οποίο διήρκησε πέντε ημέρες. Η ίδια είχε δηλώσει, μάλιστα, πως ήθελε να είναι 100% παρούσα στην ανατροφή του γιου της και έτσι η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος.

«Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου μένει στο σπίτι μου. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που πίνω και πραγματικά φτάνει σε μια ηλικία που με χρειάζεται όλη την ημέρα», είχε δηλώσει το 2019 στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στη «New York Times», λοιπόν, η Αν Χάθαγουεϊ έκανε μια σπάνια αναφορά στη σχέση της με το αλκοόλ, λέγοντας: «Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που αναγνωρίζω ως ορόσημα. Συνήθως δεν μιλάω για αυτό, αλλά είμαι πάνω από πέντε χρόνια νηφάλια. Αυτό μου φαίνεται ορόσημο», σχολίασε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα 41 χρόνια ζωής της, η Αν Χάθαγουεϊ είπε: «Αισθάνομαι τα 40 σαν δώρο. Το θέμα είναι ότι διστάζω να λέω «μεσαία ηλικία», γιατί μπορεί να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο αργότερα. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μέση ηλικία. Δεν ξέρουμε τίποτα».

Αφού διάβασες για την Αν Χάθαγουεϊ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.