CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Αποφασίστηκε ποιος θα πάρει την πολυτελή βίλα στη λίμνη Κόμο


JTeam

2 Μαΐου 2024

Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Αποφασίστηκε ποιος θα πάρει την πολυτελή βίλα στη λίμνη Κόμο
Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis
Μετά το τέλος της σχέσης, έφτασε η στιγμή να χωρίσουν την περιουσία που απέκτησαν στον γάμο τους

Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ πήραν την απόφαση να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών. Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη στα ιταλικά κι όχι μόνο Μέσα, διότι οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και προβεβλημένα ζευγάρια του πλανήτη.

Έπειτα από το οικονομικό σκάνδαλο που ενεπλάκη η Κιάρα Φεράνι, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της. Όπως κάθε χωρισμός, έτσι και αυτός ήταν επώδυνος και δύσκολος, με τις φήμες σχετικά με τη σχέση του πρώην ζευγαριού σήμερα να αναφέρουν πως υπάρχει πολλή ένταση ανάμεσά τους.

Περίπου ενάμιση μήνα μετά την αποκάλυψη του οριστικού χωρισμού της Κιάρα Φεράνι από τον Φέντεζ, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ήρθε ξανά σε επαφή, προκειμένου να χωρίσει την περιουσία που απέκτησε όσο ήταν μαζί. Η εξοχική κατοικία που αγόρασαν το 2023 στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας εν ονόματι Villa Matilda, που κοστίζει 5.000.000 ευρώ, ήταν κάτι που και οι δύο ήθελαν να έχουν στην ιδιοκτησία τους, αφού την έφτιαξαν με πολλή αγάπη, προκειμένου να περνούν εκεί ανέμελες οικογενειακές στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Oggi, ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας σε μια από τις ομορφότερες και ακριβότερες περιοχές της Ιταλίας θα είναι ο Φέντεζ. Όσον αφορά τώρα στην Κιάρα Φεράνι, το σπίτι που αγόρασαν πριν από μερικούς μήνες στο Μιλάνο και ζούσαν όλοι μαζί μέχρι να παρθεί η απόφαση του χωρισμού, θα γραφτεί στο όνομά της και θα εξακολουθήσει να μένει εκεί μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Κιάρα Φεράνι έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται σε ποια περιοχή θα φτιάξει το εξοχικό σπίτι της και μία από τις επικρατέστερες είναι η λίμνη Γκάρντα, με την οποία ενθουσιάστηκε, μετά από πρόσφατο ταξίδι της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.