CELEBRITIES

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απάντησε σε βίντεο θαυμάστριάς του έπειτα από 60 χρόνια


JTeam

5 Μαΐου 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απάντησε σε βίντεο θαυμάστριάς του έπειτα από 60 χρόνια
Instagram
Ποτέ δεν είναι αργά

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός των Beatles -πρόκειται για ένα μυθικό συγκρότημα με απίστευτη ιστορία και τεράστιες επιτυχίες- κοινοποίησε την απάντησή του σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο ανάρτησε στο Instagram.

Στην αρχή του βίντεο, παίζεται ένα απόσπασμα στο οποίο μια γυναίκα, η οποία συστήνεται ως Έντριεν δίνει συνέντευξη σε δημοσιογράφο πριν από την πρώτη περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ το 1963.και λέει χαρακτηριστικά: «Πολ ΜακΚάρτνεϊ αν ακούς, η Έντριεν από το Μπρούκλιν σε αγαπάει με όλη της την καρδιά».

Στη συνέχεια ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απευθύνεται στην θαυμάστριά του και τονίζει: «Γεια σου Έντριεν, είμαι ο Πολ. Άκου, είδα το βίντεό σου. Είμαι στο Μπρούκλιν τώρα. Είμαι στη Νέα Υόρκη. Επιτέλους έφτασα εδώ. Έχουμε μια έκθεση, μια έκθεση φωτογραφίας. Έλα να τη δεις».

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Τι περιλαμβάνει η έκθεση:

Ονομάζεται «Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm» και στην ουσία αποτελεί μια σειρά από φωτογραφίες των Beatles που καταγράφουν το πρώτο ταξίδι του συγκροτήματος στις ΗΠΑ.

Αυτή θα φιλοξενείται στο Μουσείο Μπρούκλιν έως τις 18 Οκτωβρίου και αν βρίσκεσαι κάπου εκεί γύρω τότε σου προτείνουμε να την επισκεφτείς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε μια λεζάντα της ανάρτησης με το βίντεο, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψε: «Και Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.