CELEBRITIES

Ανοίγει ξανά το κεφάλαιο με την υποχρεωτική κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανησυχητική συμπεριφορά της


JTeam

5 Μαΐου 2024

Ανοίγει ξανά το κεφάλαιο με την υποχρεωτική κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανησυχητική συμπεριφορά της
Splash News
Οι άνθρωποι από το στενό της περιβάλλουν φοβούνται για την ψυχική και σωματική της υγεία

Ναι, μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να κατάφερε τελικά να κερδίσει μετά από πολλά χρόνια την ελευθερία της από τον πατέρα της, αλλά η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζει όλο και πιο ασταθή συμπεριφορά.

Οι άνθρωποι που είναι δίπλα της συνεχώς ανησυχούν πολύ για την υγεία της, φοβούμενοι ότι η σούπερ σταρ δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό της και να ικανοποιήσει τις ανάγκες της.

Αυτό δήλωσαν στο Page Six, θέλοντας να ανοίξουν ξανά το το κεφάλαιο της κηδεμονίας της, εκπέμποντας σήμα κινδύνου.

«Όσοι την έχουν γνωρίσει λένε ότι φοβούνται ότι έχει στραφεί στο ποτό και τα ναρκωτικά», αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο.

Το κερασάκι μάλιστα στην τούρτα, εκτός από τις περίεργες και αλλόκοτες αναρτήσεις που ανέβαζε όλο το περασμένο διάστημα στα social media, ήταν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Σε αυτές, η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε άσχημη κατάσταση έξω από ένα ξενοδοχείο, με μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα της και ένα μαξιλάρι να καλύπτει την περιοχή του στήθους της.

Και όπως καταλαβαίνεις ήταν αρκετές να φέρουν πάλι στην επιφάνεια την περίοδο της κατάρρευσής της, τότε που αποτελούσε το Νο1 θέμα στον πλανήτη.

Ένα παραμύθι χωρίς happy end

Αποτέλεσμα; Μπορεί η 13ετής υποχρεωτική κηδεμονία της να έληξε τον Νοέμβριο του 2021, κάνοντας τους όλους να στοιχηματίζουν πως ο κακός της υπόθεσης ήταν ο πατέρας της, ο οποίος ήθελε να ελέγχει την περιουσία της και κάθε κίνησή της,όμως το παραμύθι δεν έχει τελικά happy end.

«Η εκδοχή ότι η Μπρίτνεϊ ήταν "κλειδωμένη χωρίς λόγο", εκτός από το ότι ο πατέρας της ήταν κακός και ήθελε να την εκμεταλλευτεί μέχρι και την τελευταία δεκάρα, ήταν πάντα λανθασμένη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζέιμι είναι ένας ελαττωματικός πατέρας. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι η κηδεμονία -και οι παρεμβάσεις που προηγήθηκαν- συνέβησαν για κάποιο λόγο και δεν ήταν επειδή ο πατέρας της ήθελε να αρπάξει τα λεφτά. Όλο αυτό τέθηκε σε εφαρμογή επειδή η Μπρίτνεϊ έχει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε ξεφύγει εντελώς από τα όρια», ήταν όλα όσα είπε χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο μέσο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.