CELEBRITIES MEN’S POINT

Πώς να τριμάρεις τις τρίχες στο στήθος σου σαν τον Χένρι Καβίλ


JTeam

9 Αυγούστου 2023

Πώς να τριμάρεις τις τρίχες στο στήθος σου σαν τον Χένρι Καβίλ
Αν θες να τριμάρεις σωστά τις τρίχες στο στήθος σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις τη σωστή συσκευή

Υπάρχουν πολλά από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς όταν σκέφτεσαι τον Χένρι Καβίλ ως Τζέραλντ στη σειρά του Netflix, The Witcher. Σήμερα, θα σταθούμε όμως στο τέλειο τριμάρισμα στο στήθος του και σίγουρα θαύμαζες στα περισσότερα επεισόδια.

Δεν χρειάζεται να είσαι ξιφομάχος για να του μοιάσεις. Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να τριμάρεις κι εσύ τέλεια, το πιο δύσκολο σημείο πάνω στο σώμα σου.

3 τρόποι για να τριμάρεις το στήθος σου σαν τον Χένρι Καβίλ

  • Επένδυσε σε μια ειδική ξυριστική μηχανή σώματος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις τη σωστή συσκευή που θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία. Στεκόμαστε από την αρχή στο ότι πρέπει να επενδύσεις σε αυτή γιατί με το ξυράφι κινδυνεύεις από κοψίματα και μολύνσεις. Άσε που με το ξυράφι, πρέπει να προετοιμάσεις από την αρχή την περιοχή σωστά και μάλλον θα βαρεθείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία κάπου στη μέση οπότε δεν αξίζει να μπεις καν στον κόπο.

  • Μην κόβεις πολύ κοντές τις τρίχες

Στο στήθος ισχύει ό,τι και με τα μαλλιά. Είναι καλύτερο να δοκιμάσεις μια κλίμακα που θα αφήσει τις τρίχες σε μεγαλύτερο μήκος και αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, να επαναλάβεις τη διαδικασία. Γενικά, χρησιμοποίησε τη μηχανή με αργές και ήπιες κινήσεις σε ευθεία γραμμή από πάνω προς τα κάτω, καθάριζε συχνά την κεφαλή για να απομακρύνεις τις τρίχες και στο τέλος, με ένα ψαλιδάκι και μια χτένα, κόψε όσες τρίχες δεν πήρε η μηχανή. Μόνο έτσι θα το κάνεις σωστά.

  • Μείνει μακριά από τη μηχανή ξυρίσματος προσώπου

Αν σκέφτεσαι τα έξοδα, καλό είναι να μην καταφύγεις στην εύκολη λύση. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, η μηχανή ξυρίσματος προσώπου είναι αυστηρά και μόνο για το πρόσωπο οπότε μην κάνεις πειράματα γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα ματώσεις στο στήθος αντί να κάνεις το σωστό το τριμάρισμα. Ναι, εκείνο που χαζεύεις πάνω στον Καβίλ αλλά μέχρι πριν λίγο, δεν είχες ιδέα πώς γίνεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.