COOKING SUGAR, SUGAR

Τα πιo ερωτικά και σοκολατένια γλυκά για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2024

Τα πιo ερωτικά και σοκολατένια γλυκά για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο
unsplash
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θέλει τη γλύκα της.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η γιορτή του έρωτα. Και η σοκολάτα είναι έρωτας. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε την ανατροπή σήμερα και αντί να αγοράσετε σοκολατάκια, να φτιάξετε οι ίδιοι το γλυκό που θα εντυπωσιάσει το ταίρι σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Παρακάτω σας έχουμε τα πιο νόστιμα σοκολατένια γλυκά. Όποιο και να επιλέξετε θα σας μείνει αξέχαστο.

Τούρτα σοκολάτας της στιγμής χωρίς ψήσιμο

Jenny.Gr
www.fattoincasadabenedetta.it

Η τούρτα σοκολάτας είναι ένα νόστιμο και λαχταριστό επιδόρπιο, ιδανικό για να εντυπωσιάσετε το έτερό σας ήμισυ. Είναι ένα από εκείνα τα γλυκά που δεν χρειάζονται ψήσιμο, ενώ η προετοιμασία του είναι πολύ απλή και η κρέμα βάσης γίνεται με τρία μόνο υλικά.

Στην κρέμα μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον υλικά κατά βούληση και μπορούμε να την αρωματίσουμε με ρούμι ή τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού που ταιριάζει πολύ με τη σοκολάτα, η επιλογή είναι δική σας.

Η τούρτα σοκολάτας σοκολάτας πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο, κατά προτίμηση τυλιγμένη σε μεμβράνη. Επίσης καλό είναι να μην την αφήνετε έξω για πολλή ώρα όταν τη κόβετε για να τη σερβίρετε. Με λίγα λόγια, αυτό το γλυκό σοκολάτας θα κατακτήσει τον αγαπημένο σας.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Λαχταριστό κέικ με σοκολάτα και φουντούκια χωρίς ψήσιμο

Jenny.Gr
https://www.lericettedimammagy.com

Αυτό το γλυκό είναι μια απόλαυση για τα μάτια και τον ουρανίσκο. Ένα απίστευτο, λαχταριστό και μοναδικά σοκολατένιο κέικ που θα σας κερδίσει τόσο με την εμφάνιση όσο και με την πλούσια γεύση του. Και το πιο σημαντικό….δεν χρειάζεται ψήσιμο.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Υπέροχη μους σοκολάτας χωρίς κρέμα γάλακτος

Jenny.Gr
www.soniapaladini.it

Η μους σοκολάτας χωρίς κρέμα γάλακτος είναι μια πραγματική απόλαυση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Την λατρεύομε και εμείς πολύ. Τόσο κρεμώδη και σοκολατένια που η κάθε κουταλιά ξετρελαίνει τους πάντες. Τα υλικά είναι λίγα, απλά και η διαδικασία πανεύκολη, οπότε δεν έχεις δικαιολογίες.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Υπέροχο κέικ σοκολάτας με καυτερή πιπεριά

Αν δεν σας αρέσουν τα συνηθισμένα σοκολατένια γλυκά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το σημερινό καυτερό…κέικ σοκολάτας. Οι πιπεριές τσίλι δίνουν μια ιδιαίτερη ένταση που ταιριάζει πολύ στη σοκολάτα.

Jenny.Gr
zenzeroincucina.com

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.