HOME SWEET HOME

Χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας


Τζουλιάννα Καρνέζη

9 Δεκεμβρίου 2011

color2.jpg

Μπορεί να μην είστε του pop στυλ στη διακόσμηση αλλά το χρώμα σας φτιάχνει τη διάθεση. Δοκιμάστε λοιπόν να βάλετε μερικές έξυπνες πινελιές χρώματος.

Μια παλιά ντουλάπα με έντονο χρώμα. Ειδικά αυτό το χρώμα το αγαπώ. Είναι έντονο και πιο δύσκολα μπορεί να αποτελέσει επιλογή για ένα τοίχο ή για πολλά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα χώρο. Επιλέξτε καλύτερα ένα ογκώδες αντικείμενο όπως αυτή η μεγάλη ρετρό, ντουλάπα και χαρίσετε μια πιο ζωντανή νότα. Μαξιλάρια οι άσσοι της διακόσμησης

Είναι αλήθεια ότι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανανεώσετε το χώρο σας είναι με μαξιλάρια. Αλλάξτε τους θέση για να δώσετε αέρα ανανέωσης και προσθέστε ένα-δύο καινούργια σε έντονα χρώματα και σε ένα ορατό σημείο του σπιτιού σας. Δείτε στο παράδειγμα της φωτογραφίας όπου ένας χώρος με γκρι χρώμα στον τοίχο συνδυάζεται υπέροχα με τα χρωματιστά μαξιλάρια. Ένα χρωματιστό έργο τέχνης Ένας πίνακας με έντονες αποχρώσεις μπορεί να δώσει απίστευτο στυλ στο χώρο σας. Επιλέξτε ένα κάδρο ή βάλτε σε κορνίζα μια αφίσα με pop αισθητική. Καλό θα ήταν το έργο να έχει μεγάλες διαστάσεις ώστε να φωτίζει το γύρω περιβάλλον αλλά και να έχει περισσότερη ένταση. Διαβάστε πως θα ανανεώσετε το χώρο σας με ρολλά ταπετσαρίας αλλά και DIY οδηγίες για να φτιάξετε στολίδια για το δέντρο σας.