HOME SWEET HOME

Denim decor: Το trend που αλλάζει το «παιχνίδι» της διακόσμησης, σύμφωνα με interior designers


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2024

Denim decor: Το trend που αλλάζει το «παιχνίδι» της διακόσμησης, σύμφωνα με interior designers
Unsplash/ Trend
Σύμφωνα με τα trends στη διακόσμηση για το 2024, το denim θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις

Εκτός από την ντουλάπα, το denim έχει ξεκινήσει να προσγειώνεται και στο κομμάτι της διακόσμησης. Και είναι αυτό το «κάτι» που θα δώσει στο σπίτι σου μια διαφορετική πινελιά. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα trends στη διακόσμηση για το 2024, το denim θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς.

Αν και εκ πρώτης όψεως, μπορεί να θεωρείς ότι το denim θα είναι μια τολμηρή επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού, καλό είναι να το ξανασκεφτείς. Το τζιν είναι ένα διαχρονικό, ευέλικτο και ανθεκτικό ύφασμα, που προσδίδει μια δροσερή εμφάνιση στους χώρους του σπιτιού.

Πώς θα εντάξεις το denim trend στο σπίτι

Εάν θέλεις να δώσεις στον χώρο σου μια ατμόσφαιρα που θυμίζει δεκαετία του ’70, τότε το να εντάξεις στη διακόσμηση το denim trend, είναι μονόδρομος. Για ένα κομψό αποτέλεσμα, προτίμησε να συνδυάσεις πιο σκούρες αποχρώσεις, με λευκές ή κρεμ πινελιές.

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις μια μίνιμαλ αισθητική, μπορείς να υιοθετήσεις το denim trend, αλλά να επιλέξεις διακριτικά στοιχεία για το εντάξεις στην υπάρχουσα διακόσμηση σου. Εάν δεν είσαι σίγουρος πώς να το κάνεις αυτό, ξεκίνησε με την ενσωμάτωση μερικών λεπτομερειών στο δωμάτιο, όπως μαξιλάρια, χαλιά ή διακοσμητικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να «παίξεις» με διαφορετικές χρωματικές παλέτες.

Παρακάτω μερικές ιδέες για να εντάξεις το denim trend στη διακόσμηση του σπιτιού