HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μικρές χαριτωμένες κουζίνες που δίνουν έμπνευση για τη διακόσμηση της δικής σας


9 Μαΐου 2019

thehomeissue_kitchen-1-1024x585.jpg

Το ότι μια κουζίνα είναι μικρή σε μέγεθος δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει στιλ. Το χρώμα και η διακόσμηση παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί η κουζίνα σας είτε είναι μεγάλη είτε είναι μικρότερη.

Βρήκαμε 8 μικρές κουζίνες με πολύ εντυπωσιακό στιλ και διακόσμηση! Δείτε τις...

Χρησιμοποιήστε χρώμα Το χρώμα μπορεί να δώσει στιλ στην κουζίνα σας εύκολα και γρήγορα. Όσο μικρή και αν είναι η κουζίνα ένα έντονο χρώμα δεν θα την κάνει να δείχνει πιο μικρή αλλά θα της προσθέσει χαρακτήρα.

Έξυπνη διακόσμηση Αν η κουζίνα σας είναι μικρή μπορείτε να βάλετε ένα μικρό τραπεζάκι δίπλα στο παράθυρο για να τρώτε το πρωινό σας κάτω από το φως του ήλιου και για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πιο φιλόξενος και ζεστός.

Industrial Ποιος είπε ότι το βιομηχανικό στιλ ταιριάζει μόνο σε μεγάλες κουζίνες; «Ντύστε» έναν μικρό τοίχο με τούβλα ή ταπετσαρία στο σχέδιο του τούβλου, προσθέστε μεταλλικές λεπτομέρειες και διακοσμητικά από διάφορα υλικά και ολοκληρώστε τη διακόσμηση της κουζίνας σας με μικρούς σωλήνες, ρόδες και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: 10+1 φωτεινές, country κουζίνες