ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Airbrush brows: Η νέα viral τεχνική που μεταμορφώνει την εικόνα των φρυδιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Μαΐου 2024

Airbrush brows: Η νέα viral τεχνική που μεταμορφώνει την εικόνα των φρυδιών
IG @hannaschonberg
Αξιοποιεί στοιχεία του μακιγιάζ με αερογράφο για να ενισχύσει την φυσική απόχρωση και να τελειοποιήσει το σχήμα του φρυδιού

Οι τάσεις στα φρύδια έρχονται και παρέρχονται τόσο γρήγορα όσο και τα makeup trends στο TikTok. Από τα πολύ λεπτά φρύδια που κυριάρχησαν τη δεκαετία του '90, μέχρι τη φυσική φινετσάτη κι επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση των φρυδιών που πρωταγωνιστούν σήμερα, η επιλογή εξαρτάται από την προτίμησή μας, αλλά και το στιλ φρυδιών που αναδεικνύει το πρόσωπό μας.

Όπως ακριβώς υπάρχει ένα σχήμα φρυδιών που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο, υπάρχει επίσης μια περιποίηση που μπορεί να τα μεταμορφώσει άμεσα την εικόνα των φρυδιών. Η τελευταία viral τάση που αξίζει να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτήν είναι τα airbrush brows.

Airbrush brows

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Πρόκειται για μια ανώδυνη, χωρίς βελόνα, τεχνική ψεκασμού με αερογράφο που αξιοποιεί στοιχεία του μακιγιάζ με αερογράφο για να ενισχύσει την φυσική απόχρωση και να τελειοποιήσει το σχήμα του φρυδιού. Είναι μια γρήγορη θεραπεία βαφής που δημιουργεί πιο καθορισμένα και ομοιόμορφα φρύδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.