ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 5 ιδανικά κουρέματα για λεπτά μαλλια, σύμφωνα με τους ειδικούς


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2023

Τα 5 ιδανικά κουρέματα για λεπτά μαλλια, σύμφωνα με τους ειδικούς
Instagram/@ chiaraferragni
Αν έχετε αραιά και λεπτά μαλλιά, τα παρακάτω haircuts είναι τα πλέον ιδανικά για εσάς

Όσες έχουμε λεπτή τρίχα γνωρίζουμε καλά πώς ένα σωστό κούρεμα μπορεί τα χαρίσει όγκο και να δείχνει τα μαλλιά μας πιο πλούσια. Με άλλα λόγια, δεν θέλει κόπο άλλα τρόπο και οι hair experts έχουν πάντα τις καλύτερες προτάσεις που σίγουρα θα μας χαρίσουν έμπνευση για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά μας. Μπορεί ένα dry shampoo να μας βοηθάει στα καθημερινά hair looks αλλά σίγουρα δεν αποτελεί μια μόνιμη λύση. Ένα κατάλληλο κούρεμα θα κάνει τη ρουτίνα μας πιο εύκολη και παράλληλα θα χαρίσει τον πολυπόθητο όγκο που επιθυμούμε.

Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα ιδανικότερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά. Από το κλασικό καρέ, το pixie και τις αφέλειες - όλες αυτές οι επιλογές δίνουν τύπο και στιλ ενώ πάντα είναι στις τάσεις ανεξάρτητα από την εποχή. Μερικές στρατηγικές ψαλιδιές, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα.

Μια γρήγορη σημείωση: Αν παρατηρείτε ότι τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεπτά, αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως η κληρονομικότητα, οι αλλαγές στη διατροφή αλλά και η γήρανση.

1. Choppy Pixie

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Είναι ένα ιδιαίτερο και τολμηρό κούρεμα αλλά τόσο ανεπιτίδευτο και cool που πολλές celebrities το επιλέγουν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μήκη και πολλές παραλλαγές και το καλό (το πολύ καλό) είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling.

2. Shoulder-Length Lob

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Το μακρύ καρέ είναι ιδανικό για όσες θέλουν να κάνουν ένα κοντό κούρεμα. Είναι διαχρονικό, κομψό και stylish. Κάνοντας μια χωρίστρα στο πλάι προσδίδεις την αίσθηση περισσότερου όγκου και πιο πυκνής τρίχας.

3. Long Bangs

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Οι μακριές αφέλειες ,όπως αυτές που έχει κάνει η Lily Collins, δημιουργούν την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πλούσια και πυκνά. Το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει κίνηση ενώ μεταμορφώνει την εικόνα σας. Κάτι ξέρουν οι Γαλλίδες που αγαπούν τις αφέλειες!

4. Layers and Texture

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Πρόκειται για ένα «απαλό» κούρεμα, όπως το χαρακτηρίζουν οι ειδικοί. Η Jennifer Lawrence είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το συγκεκριμένο haircut. Αν δείτε προσεκτικά τα layers είναι έντονα και διαφέρουν σε μήκος το μπροστινό με το πίσω μέρος. Τα διαφορετικά layers δίνουν την ψευδαίσθηση ενός hair look με όγκο.

5. Long All Over

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τα curtain bags σε συνδυασμό με τα μακριά μαλλιά αποτελούν μια καλή λύση αν έχετε λεπτή τρίχα. Αυτό το combo χαρίζει ύψος και όγκο στα μαλλιά και φαίνεται σαν να μην έχετε προσπαθήσει πολύ. Αν σκέφτεστε εδώ και καιρό να κάνετε curtain bangs, το look της Anne Hathaway είναι αυτό που αναζητούσατε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.