ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Blake Lively έκανε το ιδανικό χτένισμα για απίστευτο όγκο


Ελένη Τσούτση

26 Απριλίου 2023

Η Blake Lively έκανε το ιδανικό χτένισμα για απίστευτο όγκο
Splash Ideal Images
Τα beauty looks της Blake Lively έχουν μια μοναδική φρεσκάδα που μας εμπνέουν για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας

Για ακόμη φορά η αγαπημένη ηθοποιός έμεινε πιστή στο ρομαντικό της στιλ και επέλεξε ένα χτένισμα που σίγουρα θα λατρέψεις. Girly, ανάλαφρο και παράλληλα sexy, το συγκεκριμένο hair look είναι ιδανικό για κάθε περίσταση αυτή την περίοδο. Ειδικά, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου θα σε εμνεύσει!

Η Blake Lively αναβάθμισε το κλασικό ponytail δίνοντάς του έναν extra χαρακτήρα. Πόζαρε στο φακό με ένα half up-half down χτένισμα που το επιμελήθηκε η celebrity hairstylist, Jennifer Yepez. Τα ανάλαφρα waves έκαναν τη διαφορά καθώς έπεφταν χαλαρά στους ώμους και αγκάλιαζαν τα όμορφα χαρακτηριστικά της.
Ο όγκος είναι το ζητούμενο σε πολλά χτενίσματα και όπως φαίνεται η Lively βρήκε έναν ακόμη υπέροχο τρόπο για να αποκτήσει super όγκο στα μαλλιά της.

Θέλεις ένα hair look με όγκο και χωρίς καθόλου κόπο; Μόλις το βρήκες. Αρκεί να το αποθηκεύσεις στα αγαπημένα σου και να το δοκιμάσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.