ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Άρωμα μαλλιών: Η απόλυτη προσθήκη στη συλλογή ομορφιάς σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

6 Δεκεμβρίου 2023

Άρωμα μαλλιών: Η απόλυτη προσθήκη στη συλλογή ομορφιάς σου
IG @rosiehw
Το άρωμα μαλλιών μπορεί να γίνει η νέα σου beauty εμμονή

Τα αρώματα μαλλιών αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων ομορφιάς. Μερικές γυναίκες ενδέχεται να μην έχουν ακόμα κάποιο στη συλλογή τους, ενώ άλλες τα δοκίμασαν και δεν μπορούν να τα αποχωριστούν. Ενώ, για κάποιες άλλες που δεν αγαπούν να αρωματίζουν το δέρμα τους είναι ο ιδανικός σύμμαχος ομορφιάς.

Τα αρώματα μαλλιών διαφέρουν από τα κλασσικά αρώματα. Οι συνθέσεις τους είναι πιο απαλές, χωρίς αλκοολικές συγκεντρώσεις, και περιέχουν συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν τα μαλλιά από τις ακτίνες του ήλιου και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφεύγεις να αρωματίζεις τα μαλλιά σου με ένα απλό άρωμα.

Το άρωμα μαλλιών

Ένα άρωμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εφαρμογή στα μαλλιά δεν λερώνει τα ρούχα και το δέρμα. Είναι πολύ βολικό για να το βάζεις στην τσάντα σου, ώστε να το ανανεώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση απροσδόκητων γεγονότων. Στα εστιατόρια, για παράδειγμα, τα μαλλιά είναι τα πρώτα που εμποτίζονται με τη μυρωδιά του φαγητού. Μόνο με έναν ψεκασμό μπορείς να φρεσκάρεις λίγο το άρωμά τους

Jenny.Gr
IG @rosiehw


Πώς επιλέγεις ένα άρωμα μαλλιών

Μπορείς να το επιλέξεις με βάση τη συγγένεια, δηλαδή προσδιορίζοντας μία ή περισσότερες κοινές οσφρητικές νότες ή, αντίθετα, κάνοντας ένα mix & match όπως γίνεται με τα ρούχα. Μπορείς να φορέσεις ένα ζεστό άρωμα στο σώμα και ένα πολύ πιο φρέσκο στα μαλλιά ή το αντίστροφο.

Πόσο διαρκούν;

Η επιμονή εξαρτάται πολύ από την οσφρητική αντίληψη. Τα καλά νέα είναι ότι το άρωμα μαλλιών μπορεί να ψεκαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς φόβο μήπως το παρακάνεις. Οι πιο κοντινοί το «νιώθουν» στις κινήσεις σου και πράγματι μπορεί να τους μαγέψει. Η εφαρμογή του θα πρέπει να γίνει μια πράξη ομορφιάς εν κινήσει, όπως για παράδειγμα όταν κατά τη διάρκεια της μέρας πουδράρεις λίγο την μύτη σου ή ανανεώνεις το κραγιόν σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.