ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ρετινόλη: Τα καλύτερα serums που θα σας χαρίσουν νεανικό και υγιές δέρμα


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2023

Ρετινόλη: Τα καλύτερα serums που θα σας χαρίσουν νεανικό και υγιές δέρμα
Instagram/ @clickmyworld
Η ρετινόλη είναι το χρυσό συστατικό για νεανική όψη και plumpy επιδερμίδα

Η ρετινόλη είναι ένα συστατικό πολυσυζητημένο στον χώρο της ομορφιάς καθώς συνδέεται με την αντιγήρανση. Μέσα στα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα επιδραστική και μάλιστα μια από τις κορυφαίες προτάσεις τόσο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων όσο και για τις λεπτές γραμμές. Για τις skin addicts η έρευση του καλύτερου προϊόντος με ρετινόλη είναι ένα πραγματικό challenge.

Τόσο οι κρέμες όσο και τα serums με ρετινόλη μπορούν να αλλάξουν την υφή της επιδερμίδας ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα; Λιγότερες λεπτές γραμμές και ένα πιο απαλό και λαμπερό δέρμα. Εμείς σήμερα θα κάνουμε focus στα καλύτερα serums με ρετινόλη που αξίζουν μια θέση στη ρουτίνα σας.

Jenny.Gr

Αν λοιπόν σκέφτεστε να βάλετε τη ρετινόλη στη ζωή σας τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατάλληλη ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιείτεαντιστοιχεί στο μέγεθος ενός φασολιού. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά αυτή τη σύσταση των ειδικών καθώς η μεγαλύτερη ποσότητα θα ενισχύσει το φράξιμο των πόρων.

Η χρήση του serum με ρετινόλη μπορεί να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και όσον αφορά την ηλικία μπορείτε από την ηλικία των 25, αλλά πάντα πρέπει να συμβουλούεστε τον δερματολόγο σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.