ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Slugging: H skincare μέθοδος που υπόσχεται εξαιρετικά λαμπερό δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Μαρτίου 2024

Slugging: H skincare μέθοδος που υπόσχεται εξαιρετικά λαμπερό δέρμα
IG @camilamorrone
Το slugging έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και να αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού

Αν ασχολείσαι με τον κόσμο της ομορφιάς και στον ελεύθερο χρόνο σου «εκπαιδεύεσαι» στο BeautyTok, είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχεις ακούσει ήδη τον όρο «Slugging». Γνωρίζεις όμως που ακριβώς αποσκοπεί αυτή η skincare μέθοδος;

Jenny.Gr
IG @camilamorrone

To slugging είναι το μυστικό για ένα υπέροχο, λαμπερό δέρμα. Πρόκειται για μια μέθοδο περιποίησης που ενσωματώνεται αποκλειστικά στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης δέρματος, καθώς χρησιμοποιεί μια πλούσια στρώση ενός αποφρακτικού προϊόντος καλλυντικής φροντίδας (για παράδειγμα βαζελίνη ή κάποια άλλη κρέμα εξαιρετικά πλούσιας υφής). Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να «κλειδώσει» την ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χαρίζοντας της τόνωση και υγιή λάμψη.

Jenny.Gr
IG @camilamorrone

Το slugging δεν είναι ευεργετικό μόνο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επιτρέπει επίσης την καλύτερη απορρόφηση προϊόντων περιποίησης που έχουμε εφαρμόσει πριν από αυτό το στάδιο. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργεί ένα προστατευμένο περιβάλλον που ενθαρρύνει το δέρμα να επανορθωθεί και να «αναγεννηθεί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.