ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα skincare συστατικά που αποκαθιστούν τα επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Απριλίου 2024

Τα skincare συστατικά που αποκαθιστούν τα επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα
IG @romeestrijd
Γνωρίζεις ποια είναι αυτά;

Είτε αισθάνεσαι ότι το δέρμα σου χρειάζεται μια νέα ρουτίνα περιποίησης είτε θέλεις να αξιοποιήσεις κάποια από τα πιο δραστικά συστατικά στην κοσμετολογία για να αντιμετωπίσεις μια σειρά από δερματικά προβλήματα, η εύρεση των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων για εσένα και την επιδερμίδα σου μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη υπόθεση.

Ένα μεγάλο ζητούμενο στην ομορφιά, στο οποίο εστιάζουμε όλες οι γυναίκες που μας απασχολεί η αντιγήρανση είναι το κολλαγόνο και οι μέθοδοι ή τα συστατικά που ενισχύουν την παραγωγή του και αυξάνουν τα ποσοστά του στο πρόσωπο, αλλά και το σώμα.

Το κολλαγόνο είναι μια ισχυρή πρωτεΐνη που διατηρεί την επιδερμίδα νεανική, σφριγηλή κι ελαστική. Με την πάροδο του χρόνου, η φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα τείνει να μειώνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εύρεση προϊόντων περιποίησης που περιέχουν κολλαγόνο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι στην φροντίδα που παρέχεις στο δέρμα σου, βοηθώντας το να παραμείνει φρέσκο και νεανικό.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Οποιαδήποτε προϊόντα περιέχουν βιταμίνη C, αλόη βέρα, υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη και αντιοξειδωτικά μπορεί να είναι εξαιρετικά για την αποκατάσταση του κολλαγόνου στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.