ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η προληπτική αντιγήρανση είναι το νέο anti-aging;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Απριλίου 2024

Γιατί η προληπτική αντιγήρανση είναι το νέο anti-aging;
IG @hannaschonberg
Πρόκειται για μια πιο θετική προσέγγιση στην ομορφιά και την προσωπική φροντίδα

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η καλύτερη μορφή περιποίησης του δέρματος είναι η προληπτική περιποίηση που περιλαμβάνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και η εξειδικευμένη φροντίδα των μεταβαλλόμενων αναγκών της επιδερμίδας.

Η προληπτική αντιγήρανση είναι ένας όρος και μια έννοια που έχει τις ρίζες της σε μια πολύ πιο θετική προσέγγιση της ομορφιάς και κατά συνέπεια της διαδικασίας της γήρανσης. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη γήρανση, καθώς αποτελεί μια φυσική λειτουργία του οργανισμού, μπορούμε όμως να ενεργήσουμε σωστά την κατάλληλη στιγμή, βλέποντας το δέρμα μας να ωριμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προληπτική αντιγήρανση vs Aντιγήρανση

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της προληπτικής αντιγήρανσης και της αντιγήρανσης, ακριβώς; Και οι δύο όροι σηματοδοτούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη σύνθεση της περιποίησης δέρματος.

Σε γενικές γραμμές, η αντιγήρανση είναι μια διεγερτική, παρεμβατική διαδικασία στην οποία υποβάλλεται το δέρμα για να προσπαθήσει να σταματήσει ή/και να αντιστρέψει τη φυσική εξέλιξη της γήρανσης του δέρματος. Τα προϊόντα αντιγήρανσης συνήθως διεισδύουν βαθιά στο δέρμα.

Ο όρος προληπτική αντιγήρανση χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση. Δουλεύεις από νωρίς με το σώμα σου, το ενισχύεις με υγρασία, αντιοξειδωτικά και κυτταρική ανανέωση για να διατηρείται το δέρμα στα καλύτερά του.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.