REAL LIFE

Valentine’s Day: Τα limited edition ζυμαρικά που φτιάχτηκαν για το πραγματικό νόημα της γιορτής


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Valentine’s Day: Τα limited edition ζυμαρικά που φτιάχτηκαν για το πραγματικό νόημα της γιορτής
Μία κίνηση που προσκαλεί τον κόσμο να αφεθεί στις γεύσεις, τα αρώματα και τη συντροφικότητα χωρίς περισπασμούς

Καμία γιορτή δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με την αγάπη όσο αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα ζευγάρια κάνουν τέτοιες μέρες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την ημέρα. Από ρούχα μέχρι οι δραστηριότητες της περίστασης, όλα μπαίνουν στο «μικροσκόπιο», όμως, ίσως το πιο σημαντικό από όλα να είναι το θέμα του φαγητού. Γιατί πολύ απλά το φαγητό είναι γλώσσα επικοινωνίας. Ένας τρόπος να πεις «Σ’αγαπώ» στον άλλο μέσα από μία πολύ προσωπική πράξη, να έρθεις κοντά του και να δείξεις μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα τα συναισθήματά σου. Να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αναπληρώσεις τις στιγμές που δε ζείτε, γιατί χάνονται μέσα σε μία καθημερινότητα που τρέχει.

Jenny.Gr

Για να τιμήσει και να αναδείξει τη σημασία ενός ωραίου πιάτου ειδικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Barilla ως ηγέτης στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ζυμαρικών, δημιούργησε τα επετειακά limited edition ζυμαρικά Barilla Cuori, στα πλαίσια της νέας της καμπάνιας «Pasta Love».

Η Barilla ανέθεσε στην YouGov μία παγκόσμια έρευνα, στην οποία σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες στην Ελλάδα (47%*) εκδηλώνουν την αγάπη τους μαγειρεύοντας για τους αγαπημένους τους, ενώ το 67% πιστεύει ότι αγάπη σημαίνει να επιστρέφεις στο σπίτι και να βρίσκεις το αγαπημένο σου φαγητό για δείπνο. Το 32% των Ελλήνων, μάλιστα, συμφωνεί ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ ζυμαρικών και αγάπης, ενώ για το 46%, η συνταγή που συνδέεται περισσότερο με την αγάπη είναι η καρμπονάρα.

Jenny.Gr

Τι είναι τα Barilla Cuori; Ένας ύμνος στην αγάπη!

Τα Barilla Cuori έχουν σχήμα δύο καρδιών που ενώνονται και έτσι γίνονται η πιο τρυφερή και δημιουργική πρόταση για να φτιάξεις ένα πιάτο με ζυμαρικά που θα ξεχωρίσει στη γιορτή των ερωτευμένων. Είναι τόσο μοναδικά που δε θα θες να φας έξω το βράδυ, παρά να ετοιμάσεις το πιο όμορφο πιάτο με τα χεράκια σου. Άλλωστε, πάντα τα δώρα που φτιάχνουμε μόνοι μας έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία!

Ετοιμάζοντας τα επετειακά ζυμαρικά της Barilla, θα προσφέρεις το πιο εντυπωσιακό πιάτο στο έτερον ήμισυ και σίγουρα θα θέσεις τις σωστές προδιαγραφές για μία αξέχαστη βραδιά.

Jenny.Gr

5 λαχταριστές συνταγές που θα συναρπάσουν

Πέρα από το πόσο cute & lovable είναι τα Barilla Cuori, οι σεφ της εταιρείας εμπνεύστηκαν και 5 δημιουργικές συνταγές, που συνδυάζουν μοναδικά τις υφές και τις γεύσεις. Έτσι, και δε θα μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις τι μπορεί να εντυπωσιάσει και δε θα φτιάχνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.

-Cuori με παντζάρι σε φοντί παρμεζάνας και σχοινόπρασο

-Cuori με κρέμα κονφί τομάτας, λάδι βασιλικού, εσπεριδοειδή και τυρί Burrata

-Cuori με κρέμα Parmigiano Reggiano και λεμόνι, σάλτσα αρακά και κόκκινα λουλούδια

-Cuori με κρέμα μπακαλιάρου και αλμυρή ζαμπαγιόνε

-Cuori με κρέμα anglaise σούπα και μούρα

Θα τις βρεις αναλυτικά εδώ.

Jenny.Gr

Αναρωτιέσαι πού θα τα βρεις;

Μην ψάξεις στα σούπερ μάρκετ για να βρεις τα Barilla Cuori. Αυτή η ειδική έκδοση ζυμαρικών μπορεί να βρεθεί στα χέρια σου μόνο αν την κερδίσεις μέσα από τις σελίδες της Barilla και τα social media. Εκεί μπορείς να πάρεις μέρος σε έναν σούπερ διαγωνισμό που χαρίζει 5 Pasta Love Couvette, 10 Pasta Love Tin Boxes και 20 επετειακά cuts σε σχήμα καρδιάς. Αν είσαι μία από τους τυχερούς, θα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις το πιο ιδιαίτερο, πεντανόστιμο δείπνο με τα limited edition προϊόντα της συλλεκτικής σειράς. Γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!

Με αυτήν της την ενέργεια, η Barilla ενώνει ξανά τους ανθρώπους μέσα από τη σταθερή αξία του καλού φαγητού και γίνεται η αφορμή να ζήσουμε μία διαφορετική εμπειρία αυτήν τη χρονιά. Πιο προσωπική, πιο ξεχωριστή, πιο «ζεστή».

Advertorial