REAL LIFE

To Live A Legacy της Mastercard για 6η χρονιά πιστό στη γυναικεία ενδυνάμωση


Branded Content Team

11 Απριλίου 2024

To Live A Legacy της Mastercard για 6η χρονιά πιστό στη γυναικεία ενδυνάμωση
Το πρόγραμμα που δείχνει κάθε χρόνο έμπρακτα τη στήριξή του στα όνειρα κάθε γυναίκας, επιστρέφει με ανανεωμένες δράσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Να βοηθάμε ώστε να κάνουν οι γύρω μας ένα βήμα μπροστά και μαζί τους να κάνουμε κι εμείς άλλο ένα. Ειδικά η γυναικεία ενδυνάμωση είναι ένα θέμα που τα τελευταία χρόνια ενισχύεται όλο και περισσότερο και για αυτό μπορούμε να ευχαριστούμε σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως το πρόγραμμα Live A Legacy της Mastercard.

...

Ο στόχος του Live A Legacy

H Mastercard επενδύει κάθε χρόνο στη γυναικεία ενδυνάμωση και το καινοτόμο Live A Legacy προσφέρει για 6η χρονιά σε ακόμα περισσότερες γυναίκες τα απαραίτητα εφόδια, με τα οποία θα μπορέσουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους και να κάνουν κάθε επαγγελματικό όνειρο, όσο δύσκολο και να φαντάζει, πραγματικότητα.

Τη φετινή χρονιά, η Mastercard επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις δράσεις του Live A Legacy μέσα από τα προγράμματα mentoring και έμμισθης πρακτικής άσκησης, αλλά και τις εκδηλώσεις Live A Legacy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φέτος, ακόμα περισσότερες γυναίκες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν και να ξεκινήσουν να κάνουν τα βήματά τους προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Live A Legacy Mentoring Program: μία ολοκληρωμένη mentoring εμπειρία

Ο μέντορας είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει από κάθε άποψη. Σε γεμίζει με την επαγγελματική του σοφία και σου δίνει ψυχολογικό boost μέσα από την πολυετή του εμπειρία.

Το Live A Legacy Mentoring Program διαρκεί έξι μήνες και δίνει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν υποτροφίες mentoring σε συνεργασία με το δίκτυο μεντόρων του Women On Top. Οι μέντορες θα τους καθοδηγήσουν με βιωματικό τρόπο, θα τους εφοδιάσουν με όλα όσα θα χρειαστούν για το ξεκίνημα της καριέρας τους και, παράλληλα, θα ακούσουν τις ανησυχίες, τις σκέψεις ώστε να ξεκαθαρίσουν τους στόχους που σχετίζονται με την επαγγελματική τους εξέλιξη και οργανώσουν ένα πλάνο για να τους πετύχουν.

Jenny.Gr

Πότε θα «τρέξει» το πρόγραμμα

Το Live A Legacy Mentoring Program αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο, οπότε μην χάνεις χρόνο και δήλωσε τη συμμετοχή σου στην πλατφόρμα του Live A Legacy έως τις 17 Απριλίου 2024!

Jenny.Gr

Ωστόσο, οι πρωτοβουλίες της Mastercard για τη γυναικεία ενδυνάμωση δεν σταματούν εδώ! Tο Live A Legacy Internship Program καλεί και φέτος τελειόφοιτες και απόφοιτες γυναίκες να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται από τη Mastercard και τις εταιρείες που ανήκουν στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της.

Οι δράσεις κορυφώνονται με την κεντρική εκδήλωση του Live A Legacy. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top, επιστρέφει το Μάϊο για 6η χρονιά, υλοποιώντας τρεις εκδηλώσεις αφιερωμένες στη γυναικεία ενδυνάμωση, δύο στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Μπες στην πλατφόρμα του Live A Legacy επίλεξε την δράση που σε ενδιαφέρει και απογείωσε την καριέρα σου!

Advertorial