REAL LIFE TRUE STORIES

Γιατί το Spencer δε θα είναι μία ακόμη royal αποτυχία


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

Γιατί το Spencer δε θα είναι μία ακόμη royal αποτυχία
Ο Pablo Larrain δεν ήθελε με τίποτα να αποτύχει το Spencer. Προσπάθησε να αποφύγει την κατακραυγή του βρετανικού Τύπου με κάθε τρόπο, και το κατάφερε.

Στο άκουσμα της φράσης «ταινία για την Diana», ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό: Το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει. Ας θυμηθούμε τι συνέβη το 2013, όταν κυκλοφόρησε το Diana και έλαβε καταστροφικές κριτικές.

Ο Pablo Larrain δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί κάτι τέτοιο στο Spencer. Προσπάθησε να αποφύγει την κατακραυγή του βρετανικούΤύπου με κάθε τρόπο, και το κατάφερε.

«Δεν είδα το “Diana”. Δεν έχω δει  καμία τέτοια ταινία. Δεν έχω δει το “Crown”», είπε στο Hollywood Reporter. «Δεν ακολουθώ όλη αυτήν την τρέλα με την Diana. Απλώς ενδιαφέρομαι για την Αγγλία, εδώ υπάρχει κάτι που συνέβη στην Αγγλία, στους Άγγλους, και ήταν εξαιρετικό».

Η ταινία μας μεταφέρει πίσω στο 1991. Περιστρέφεται γύρω από το Σαββατοκύριακο που άλλαξαν τα πάντα, βάζοντάς μας στο μυαλό της Lady Di.  Ήταν το διήμερο που αποφάσισε να ταράξει για πάντα τη βρετανική μοναρχία και να λήξει τον γάμο της με τον Κάρολο, ο οποίος είχε πια διαλυθεί.

Ο παραγωγός Jonas Dornbach θεώρησε σημαντικό να αντιμετωπισθεί όλη η υπόθεση με «τεράστιο σεβασμό», καθώς αφορά ένα ιδιαίτερα λεπτό ζήτημα που απασχολεί μέχρι σήμερα. Ήδη, το ότι πρωταγωνιστεί Αμερικανίδα, αγγίζει τα όρια. Δε χρειαζόταν, λοιπόν, να προκαλέσουν άλλο.

«Αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να μην πω την ιστορία που ξέρουν όλοι, αλλά να προσπαθήσω να κάνω κάτι άλλο, δηλαδή να προσπαθήσω να καταλάβω έναν απλό άνθρωπο που μπήκε στα βαθιά και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί – ή να μην το διαχειριστεί», εξήγησε.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της 

jenny.gr