ΣΤΙΛ

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει με πιο iconic φόρεμα που έχετε δει τελευταία


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει με πιο iconic φόρεμα που έχετε δει τελευταία
Η Alessandra Ambrosio ποζάρει με πιο iconic φόρεμα που έχετε δει τελευταία - Ιδανικό για γάμο

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητάμε έμπνευση για τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars. Mία από αυτές είναι η Alessandra Ambrosio που με κάθε της look προσελκύει όλα τα βλέμματα και γνωρίζει καλά πώς να ντυθεί σε κάθε περίσταση. 

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας κάνει να κρατάμε σημειώσεις αφού εμφανίστηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό  look που υιοθέτησε στο Audi Design Loft Opening Celebration, πριν από λίγες ημέρες.

Πόζαρε λοιπόν με ένα πράσινο φόρεμα με υπέροχα cut- outs και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα  συνδύασε το φόρεμά της με clutch σε μπεζ χρώμα και ολοκλήρωσε το σύνολο με κομψά κοσμήματα. Πρόκειται για ένα Cult Gaia φόρεμα που κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις και μπορείτε να το αναζητήσετε με το όνομα The Jasmin Dress.

Η όμορφη Alessandra σας έδωσε την πιο εντυπωσιακή ιδέα αν είστε καλεσμένες σε γάμο φέτος το καλοκαίρι. Τόσο το φόρεμα όσο και ο συνδυασμός των χρωμάτων αναμφίβολα είναι ότι πιο hot είδαμε τελευταία! 

Δείτε ακόμη:

Φορέματα της Πριγκίπισσας Diana σε δημοπρασία

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.