ΣΤΙΛ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ντούα Λίπα στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time


JTeam

27 Απριλίου 2024

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ντούα Λίπα στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time
Instagram
Όλες οι λεπτομέρεις για τη Chanel δημιουργία που φόρεσε

Η Ντούα Λίπα ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλα τα φώτα στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time, που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Η ίδια, όπως σε είχαμε ενημερώσει, αναδείχθηκε ως μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες για το 2024 σύμφωνα με το περιοδικό.

Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βρετανία αλλά έχει ρίζες από το Κόσοβο, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Συγκεκριμένα είπε το ναι σε ασημί δημιουργία με κρύσταλλα και δαντέλα και ένα μικρό cut out, που έφτιαξε ο οίκος Chanel αποκλειστικά για εκείνη, με βαθύ ντεκολτέ και στολισμένη με ένα μαύρο σατέν φιόγκο και μια καρφίτσα από κρυστάλλους.

Το ρούχο αυτό ήταν εμπνευσμένο από τη συλλογή Métiers d'art 2023/24, που παρουσιάστηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Δεκέμβριο και χρειάστηκε περίπου 1.000 ώρες και 45.000 κεντημένα μοτίβα για να φτιαχτεί.

Για την ιστορία, η τραγουδίστρια είναι μία από τις 51 γυναίκες που φιγουράρουν στη φετινή λίστα του διάσημου περιοδικού ανάμεσα στη Σοφία Κόπολα, την Κάιλι Μινόγκ, την Φαντάσια Μπαρίνο και την Ταράτζι Π. Χένσον.

Τέλος να σε ενημερώσω πως στις 3 Μαΐου πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο της στούντιο άλμπουμ με τίτλο, «Radical Optimism».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS