ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Στην καμπάνια της Burberry για την Άνοιξη του 2024 φωτογραφίζεται η «παρέα» του Ντάνιελ Λι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Νοεμβρίου 2023

Στην καμπάνια της Burberry για την Άνοιξη του 2024 φωτογραφίζεται η «παρέα» του Ντάνιελ Λι
Burberry
Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά πολλοί φίλοι του Ντάνιελ Λι φωτογραφίζονται για την ανοιξιάτικη καμπάνια της Burberry

Ο creative director του αγγλικού οίκου μόδας Burberry, Ντάνιελ Λι, φαίνεται ότι έχει αρκετούς και καλούς φίλους. Πολλοί από αυτούς διαπρέπουν στον κόσμο της μουσικής, του κινηματογράφου, της τέχνης, της μόδας και του αθλητισμού, πράγμα που δεν τους εμπόδισε να συμμετάσχουν στην καμπάνια Burberry για την Άνοιξη του 2024, μόλις τους το ζήτησε ο Ντάνιελ.

Στην καμπάνια πήραν μέρος αρκετοί, με αγαπημένους μας την ηθοποιό Ρέιτσελ Βάις, τον principal χορευτή του The Royal Ballet Μάθιου Μπολ, την επαγγελματίας μποξέρ Ράμλα Αλί και την ηθοποιός Τζέσι Μπάκλεϊ. Επίσης είδαμε και μοντέλα, όπως η Τζόρνταν Ντουν, να φωτογραφίζονται σε διάφορες τοποθεσίες του Λονδίνου για τις ανάγκες της καμπάνιας.

Jenny.Gr
Burberry

«Στην τελική θέλουμε να σχεδιάζουμε πράγματα που οι άνθρωποι θέλουν να φοράνε. Μπορεί να υπάρξουν μερικές στιγμές αγγλικής εκκεντρικότητας στις συλλογές, αλλά βλέπω την Burberry ως έναν αρκετά προσγειωμένο οίκο. Ο κλασικισμός πρέπει να είναι η βάση» είχε πει ο creative director σε ένα preview της συλλογής τον Σεπτέμβριο στο WWD.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.