ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Jacquemus «LES SCULPTURES»: Η Τζίτζι Χαντίντ, ο Τζιακομέτι και οι ώμοι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2024

Jacquemus «LES SCULPTURES»: Η Τζίτζι Χαντίντ, ο Τζιακομέτι και οι ώμοι
shutterstock
Η Τζίτζι Χαντίντ άνοιξε το show του Jacquemus και η Τζούλια Ρόμπερτς καθόταν στην πρώτη σειρά

Μπορεί η δημοτικότητα του brand Jacquemus να έχει πέσει λιγάκι σε σχέση με αυτό που ήταν όταν πρωτοβγήκε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάθε του νέα συλλογή δεν προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Εχθές, λοιπόν, ο Σιμόν Πορτ Ζακουμούς, ο σχεδιαστής και ιδρυτής του brand, παρουσίασε τη συλλογή του «LES SCULPTURES» στο La Fondacion Maeght, το πρώτο ανεξάρτητο art foundation, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από τη Νίκαια της Γαλλίας.

Η συλλογή «LES SCULPTURES» είναι εμπνευσμένη ξεκάθαρα από τη δουλειά του Αλμπέρτο Τζιακομέτι, του διάσημου Ελβετού γλύπτη και η πασαρέλα περνούσε ανάμεσα από τα σημαντικά του έργα. Η Τζίτζι Χαντίντ άνοιξε το show, ένα μοντέλο που περπατάει πάντα στα shows του Jacquemus, φορώντας μια buttermilk καπαρντίνα με ζώνη στη μέση και έντονους στρογγυλεμένους ώμους. Επίσης, στην πασαρέλα είδαμε και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ενώ στο front row καθόντουσαν η Τζούλια Ρόμπερτς και η Κάιλι Τζένερ -που δεν έχει αφήσει show για show στη Γαλλία φέτος.

Σιλουέτες με σχήμα κλεψύδρας, έντονοι ώμοι, πολλά ντραπαρίσματα, ζώνες, πούπουλα και ενδιαφέροντα παπούτσια ήταν τα βασικά στοιχεία της συλλογής, μαζί με μια safe και πολύ του στιλ του Jacquemus χρωματική παλέτα, η οποία είχε παλ κίτρινα, έντονα μαύρα και κόκκινα, όπως και μπεζ. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα animal prints σε γούνινες λεπτομέρειες και δέρματα με υφή. Μπορείς να δεις στην παρακάτω λίστα μερικά από τα αγαπημένα μας looks από τη συλλογή του Jacquemus.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.