ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ριάνα αγκαλιάζει τον μινιμαλισμό στην παρουσίαση της Fenty Beauty


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Απριλίου 2024

Η Ριάνα αγκαλιάζει τον μινιμαλισμό στην παρουσίαση της Fenty Beauty
SPLASH via Ideal Image
Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα με ένα από τα πιο minimal looks που την έχουμε δει ποτέ

Η αλήθεια είναι πως η Ριάνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής μας και λόγω αυτού παίζει μόνο με τους δικούς της κανόνες, ειδικά όσον αφορά στο στιλ της. Είναι ένα style icon με τόλμη και άποψη. Τη Ριάνα την έχουν ντύσει όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας όλα αυτά τα χρόνια, όπως Loewe, Alaïa, Gucci, Marc Jacobs, Tom Ford, Balmain και άλλοι, οπότε κάθε της εμφάνιση αποτελεί και μια fashion είδηση.

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, στην παρουσίαση του νέου Soft'Lit Naturally Luminous Longwear Foundation της εταιρείας της Fenty Beauty στο Los Angeles, έκλεψε τα φλας με το εντελώς minimal look της. Η Ριάνα επέλεξε να φορέσει ένα custom φόρεμα του αγγλικού οίκου μόδας Alexander McQueen σε butter-yellow χρωματισμούς. Ένα φόρεμα σε midi γραμμή και με στράπλες ντεκολτέ από faux δέρμα, το οποίο ταίριαζε εξαιρετικά με την επιδερμίδα της και το νέο χρώμα στα μαλλιά της. Από αξεσουάρ προτίμησε χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια, ενώ τα παπούτσια της ήταν ταμπά πέδιλα, που έδεναν ψηλά στη γάμπα της.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.