ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2019 Video moments


30 Ιουλίου 2019

Hautes Grecians 2019 Video moments

Το Hautes Grecians 2019 το μεγαλύτερο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου και ζωντάνεψε ξανά τον πιο upper θεσμό, με φόντο τη θάλασσα και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Μερικοί από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές στην ιστορία της μόδας της χώρας μας, παρουσίασαν τις συλλογές τους στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, δημιουργώντας την πιο λαμπερή βραδιά. Το catwalk άνοιξε ο Vassilis Emmanuel Zoulias με μία εντυπωσιακή συλλογή εμπνευσμένη από ένα ταξίδι πέρα από τη θάλασσα, ακολούθησαν οι νέες σχεδιάστριες LAVIATE - Eirini & Dimitra Skalidaki, με μία φουτουριστική collection με ιδιαίτερα μοτίβα. Οι Deux Hommes με μια συλλογή εμπνευσμένη από την Αναγεννησιακή ομορφιά της Ιταλίας έδωσαν τη δική τους πινελιά στο show και τέλος το Atelier Loukia τράβηξε όλα τα βλέμματα με τις ρομαντικές δημιουργίες.

Οι καλεσμένοι βίωσαν μοναδικές στιγμές, παρακολουθώντας το show Υψηλής Ραπτικής, παρέα με την πλούσια γεύση και το άρωμα του Nescafé Gold, από εκλεκτούς και τέλεια καβουρδισμένους κόκκους Arabica και Robusta.

Γιατί αυτό που αξίζει είναι οι στιγμές και όταν τις ζεις παρέα με το Nescafé Gold, τότε αυτές οι στιγμές γίνονται μοναδικές.

Δείτε το video.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.