ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το νέο χρώμα που κάνει μεγάλη έκπληξη αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Το νέο χρώμα που κάνει μεγάλη έκπληξη αυτή την άνοιξη
Instagram/tinvcb
Το νέο χρώμα που βλέπουμε να αποκτά όλο και περισσότερους fans την άνοιξη του 2024

Έχουμε γράψει κατεβατά ολόκληρα για την απόλυτη κυριαρχία του κόκκινου τον χειμώνα του 2023 και τους τρόπους που μπορείς να ενσωματώσεις αυτό το φλογερό χρώμα στη ντουλάπα και στο look σου. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή το κόκκινο είναι ακόμα ένα hot χρώμα, αλλά σιγά σιγά φτάνει στην υπερβολή του και την αρχή της κατηφόρας του. Αυτό ξεκινάει να συμβαίνει όταν ένα trend γίνεται τόσο massive που οι fashionistas δεν θέλουν πλέον να το φοράνε, με μεγάλη εξαίρεση τα διαχρονικά, βασικά κομμάτια.

Υπάρχει λοιπόν ένα χρώμα που αυτή την άνοιξη -θα πάρει και από καλοκαίρι- αρχίζει να αχνοφαίνεται και να κάνει αίσθηση. Μιλάμε φυσικά για το μπλε του κοβαλτίου. Ποιο είναι αυτό; Εκείνο το μπλε που είναι πολύ έντονο και φωτεινό, μοιάζει με φλούο, αλλά δεν είναι. Ένα μπλε που ταιριάζει με όλα τα χρώματα μαλλιών και όλους τους τύπους επιδερμίδων. Αυτό το μπλε λοιπόν θα μας κάνει παρέα αυτή την άνοιξη και θα παίρνει από τη δόξα του κόκκινου. Αν θέλεις και εσύ να ενσωματώσεις αυτό το έντονο ανοιξιάτικο χρώμα στη ντουλάπα σου, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου κομμάτι με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Artigli - Σταυρωτό κούμπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. adidas Originals - Wide-leg - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Patrizia Pepe - Ελαστικό πλεκτό φόρεμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Weekend Max Mara - Με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Σεμιζιέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.