STAR STYLE

5 ρούχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα μετά τα 30, σύμφωνα με τη Victoria Beckham


Αφροδίτη Σακκά

10 Δεκεμβρίου 2018

20180210_zaf_ny1_007.jpg

Το να φτιάξεις τη τέλεια γκαρνταρόμπα μέχρι τα 30 δεν είναι εύκολη υπόθεση - αλλά ευτυχώς υπάρχει η Victoria Beckham για να βοηθήσει. Το στιλ δεν είναι κάτι που χρειάζεται πολλή προσπάθεια για τη 44χρονη, η οποία εκτός από το να σχεδιάζει για το δικό της brand, έχει δημιουργήσει και μία σχεδόν τέλεια γκαρνταρόμπα. Το να πάρετε έμπνευση από το στιλ της Beckham και να το εσνωματώσετε στο δικό σας είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζετε: Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά κομψά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.

Παρακάτω, τα πέντε κομμάτια που φοράει συνεχώς η Beckham - και είναι ρούχα που θα μπορείτε να φοράτε και τα επόμενα χρόνια, αφού είναι ευέλικτα, προσεγμένα και stylish.

Mαύρο blazer

Όπως δείχνει η Beckham, δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορεί να συνδυαστεί με ένα μαύρο blazer. Είτε με tailored παντελόνι, είτε με ένα απλό τζιν και T-shirt, η σχεδιάστρια βασίζεται στο συγκεκριμένο κομμάτι για κάθε περίσταση.

Λευκό T-shirt

Τίποτα δεν είναι πιο απαραίτητο σε μία γκαρνταρόμπα, από ένα λευκό T-shirt. Η Beckham το συνδυάζει με κομμάτια όπως δερμάτινο παντελόνι ή midi φούστες - το κλειδί είναι να αποτελείται από μαλακό ύφασμα και χαλαρή σιλουέτα.

Μακρύ καμηλό παλτό

Αν λατρεύετε τα total black outfits, τότε πρέπει να επενδύσετε σε ένα μακρύ καμηλό παλτό για μία κομψή αντίθεση. Η Victoria συνδυάζει τα maxi παλτό με chunky πουλόβερ, φαρδιά παντελόνια και ψηλά παπούτσια.

Κοστούμι

Το κοστούμι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν, αλλά η Beckham το φοράει εδώ και χρόνια. Επιλέξτε κάποιο σε βαθιά ή έντονη απόχρωση, για να κάνετε τη διαφορά.

Ψηλόμεσα τζιν

Όταν δε φοράει κοστούμι, η Beckham βασίζεται στο κλασικό, ψηλόμεσο vintage τζιν της για να δημιουργήσει ένα κομψό αλλά effortless look. Συνδυάστε το τζιν σας με ένα πλεκτό ζιβάγκο, μποτάκια και ένα singature αξεσουάρ (η Victoria διαλέγει, ως γνωστόν, τα γυαλιά ηλίου της).

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας