ΣΤΙΛ STREET STYLE

3 φορές που η Οlivia Palermo φόρεσε μαντήλι αντί για μάσκα και επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο στιλάτη ακόμα και στην πανδημία


Μάρθα Κουμπάνη

22 Μαΐου 2020

3 φορές που η Οlivia Palermo φόρεσε μαντήλι αντί για μάσκα και επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο στιλάτη ακόμα και στην πανδημία

Την αποκαλούν Ιέρεια του στιλ. H Νεοϋορκέζα  Olivia Palermo παρέμεινε ασφαλής εν μέσω της πανδημίας, αλλά πάντα με στιλ.

Για κάθε βόλτα στην πόλη τηρεί τα μέτρα προστασίας, ωστόσο το κάνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Είναι γνωστό πόσο αγαπάει τα μαντήλια έτσι δεν μας προκαλεί έκπληξη που δεν τα αποχωρίζεται ούτε για να φορέσει μάσκα.

 Η O.P εμφανίστηκε ούτε μία ούτε δύο αλλά τουλάχιστον τρεις φορές με μαντήλι στο πρόσωπο αντί για μια συμβατική μάσκα. 

Μάλιστα, όχι το οποιοδήποτε μαντήλι, αλλά μεταξωτά, με prints, σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το εκάστοτε outfit.

Στην τελευταία της εμφάνιση με χακί, μίνι φόρεμα με σούρες και μπεζ πλεκτό,πρόσθεσε ένα ντελικάτο μαντήλι με γεωμετρικά μοτίβα σε καφέ τόνους και από πάνω μια χρυσή αλυσίδα. Τέλος, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και στιλάτα φλατ. 

Tέλειο.

 

jenny.gr

Σε προηγούμενη εμφάνιση έπαιξε με τις υφές. συνδυάζοντας μαύρο τζάκετ με κεντήματα, με cropped παντελόνι από δαντέλα και μαύρα slippers με κρύσταλλα.

jenny.gr
jenny.gr

Νωρίτερα είχε κάνει ένα ασπρόμαυρο combo και ανέδειξε ένα ακόμα από τα μαντήλια της συλλογής της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.