ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Statement coat: Πώς θα δείχνετε απόλυτα stylish με μία κίνηση


Αφροδίτη Σακκά

9 Δεκεμβρίου 2018

streetfashion_london_2018_2_waw1819_121.jpg

Υπάρχουν μερικά κομμάτια στη ντουλάπα μας που έχουν αποδείξει πως μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε stylish ανάλογα με την εποχή: Ένα τζιν jacket για την άνοιξη, μία καπαρντίνα για το φθινόπωρο, ένα μαύρο παλτό για το χειμώνα. Μπορεί αυτά τα βασικά κομμάτια να είναι ιδανικά για όλο το χρόνο (και αρκετά ουδέτερα για να συνδυαστούν με οτιδήποτε) αλλά μερικές φορές θέλουμε απλά να διασκεδάσουμε λίγο με το ντύσιμό μας. Κι εκεί έρχονται τα statement παλτό.

Τα statement coats δεν είναι όπως τα statement παπούτσια για παράδειγμα: Δε τα χρειαζόμαστε ακριβώς, αλλά είναι καλό να τα έχουμε για τις φορές που θέλουμε να δείχνουμε πραγματικά fashion-forward. Όπως ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα μπορούν να ανανεώσουν ένα μαύρο φόρεμα, έτσι μπορεί και ένα παλτό με print.

Το μόνο θέμα είναι πως τα απλά πανωφόρια είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν - έχουμε μάθει πλέον πώς να το κάνουμε, αφού τα φοράμε κάθε μέρα. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα outfits με statement παλτό και πανωφόρια για να πάρετε έμπνευση και να επενδύσετε επιτέλους σε αυτό το statement coat που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.