ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε blazer το φετινό φθινόπωρο, ανεξάρτητα από την περίσταση


Αφροδίτη Σακκά

29 Αυγούστου 2019

Πώς να φορέσετε blazer το φετινό φθινόπωρο, ανεξάρτητα από την περίσταση

Είναι πολύ λίγες οι περιστάσεις που δεν ταιριάζει ένα blazer. Είναι ιδανικό για το γραφείο, φυσικά, αλλά και σε casual περιστάσεις όπως φαγητό με φίλους, βόλτα το Σαββατοκύριακο, κ.α. Το φετινό φθινόπωρο, το blazer επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, αφού τα πανωφόρια θα βρίσκονται παντού - και πάντα υπάρχει τρόπος να το αναδείξουμε.

Διαλέξτε ένα ή δύο απλά blazers που θα μπορείτε να φοράτε συνέχεια. Το κλασικό μαύρο, μπεζ ή καρό είναι ιδανικές επιλογές. Αυτή τη στιγμή, οι oversized γραμμές είναι το μεγαλύτερο trend, αλλά και οι κλασικές γραμμές παραμένουν διαχρονικές. Αφού βρείτε το blazer, σκεφτείτε τους πιθανούς συνδυασμούς. Αν χρειάζεστε κάτι για το γραφείο, μπορείτε να δοκιμάσετε να το φορέσετε με ένα λεπτό ζιβάγκο ή μία σατέν μπλούζα ως εύκολη λύση που δείχνει πάντα chic - ειδικά αν το συνδυάσετε και με κοσμήματα όπως chuncky αλυσίδες στον λαιμό, που είναι από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε έμπνευση για όλα τα outfits σας του φθινοπώρου με blazer:

Δείτε ακόμη: Πώς θα κάνετε το εμπριμέ σακάκι κατάλληλο για όλες τις ώρες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.