ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ballet-flat: Γίνε ένα it-girl σετάροντας σωστά τις μπαλαρίνες σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Φεβρουαρίου 2023

Ballet-flat: Γίνε ένα it-girl σετάροντας σωστά τις μπαλαρίνες σου
Instagram/louloudesaison
Η μπαλαρίνα αγαπήθηκε από τα μεγαλύτερα fashion icons, όπως η Audrey Hepburn, η Kate Moss και η Coco Chanel

Πάντα ήμουν fan της μπαλαρίνας, αυτού του σικάτου φλατ παπουτσιού. Όταν ήμουν παιδάκι, μου τις αγόραζε η μαμά μου και έτσι είχαμε πάντα ασορτί παπούτσια. Στην πορεία, τις αγόραζα μόνη μου -ευτυχώς- και έπαιρνα έμπνευση από την «Βασίλισσα της Μπαλαρίνας», την Kate Moss και φυσικά από την Sienna Miller, που τους έδινε μια πιο boho urban νότα. Κάπου στο 2010 τις έβαλα στην άκρη της ντουλάπας για χάρη των άνετων και πλέον cool Stan Smiths, όπως μου έδειξε η αγαπημένη Phoebe Philo.

Πέρυσι όμως ξεκίνησε, δειλά δειλά και έπειτα μαζικά και δυναμικά, μια ανάκαμψη στην λίστα των must-have αυτού του αγαπημένου φλατ παπουτσιού, με την Miu Miu να πρωταγωνιστεί -και- σε αυτό το trend.

Ξέρω ότι θέλεις να τις φορέσεις και ξέρω ότι σου αρέσουν πολύ. Στην παρακάτω λίστα σας έχω τα σωστά looks για να γίνεται ένα it-girl φορώντας τις μπαλαρίνες σας . Δείτε τα, πάρτε έμπνευση και φορέστε τις μπαλαρίνες σας με περηφάνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.