ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Yes please! 7 φρέσκα looks με λινό φόρεμα που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουλίου 2023

Yes please! 7 φρέσκα looks με λινό φόρεμα που θα λατρέψεις
Instagram/_jessicaskye
Γιατί ένα λινό φόρεμα είναι must αυτό το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι βλέπουμε παντού, μα παντού λινά φορέματα. Στον δρόμο, στις βιτρίνες, στα καταστήματα, ακόμα και στους γάμους. Λινά φορέματα με μανίκι, με τιράντες, στράπλες ή αμάνικα, maxi, midi, mini και πάει λέγοντας. Γενικά το λινό ύφασμα έχει την τιμητική του και όχι άδικα, αφού είναι ανάλαφρο, αναπνέει και δίνει μια εντελώς καλοκαιρινή αισθητική στο ρούχο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τσαλακώνεται, αλλά ποιος σιδερώνει το 2023 άλλωστε;

Εμείς, όπως το έχεις καταλάβει, λατρεύουμε το λινό και το λατρεύαμε πολλά χρόνια. Απλά αυτή τη σεζόν έχει «τσιμπήσει» η δημοτικότητά του λίγο και είναι πολύ πιο εύκολο να το βρεις. Επίσης τα κομμάτια που έχουν βγει από λινό είναι τοσο δημιουργικά και φρέσκα, που σε προκαλούν να τα αγοράσεις. Ειδικά τα λινά φορέματα έχουν γίνει εντελώς viral και ένα απόλυτο must have για αυτό το καλοκαίρι.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, σου έχουμε τα 7 cool looks με λινό φόρεμα, που θέλεις να αντιγράψεις αυτό το καλοκαίρι, για να σε βοηθήσουμε να πάρεις ιδέες. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά λινά πουκάμισα και αγόρασε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.