ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 4 trends που πρέπει να ενσωματώσεις στο look σου αυτή τη σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Σεπτεμβρίου 2023

Τα 4 trends που πρέπει να ενσωματώσεις στο look σου αυτή τη σεζόν
Instagram/zinafashionvibe
Τα 4 trends που σίγουρα θα υιοθετήσεις κάπως αυτό το φθινόπωρο

Παρά τους ηλιόλουστους ουρανούς και τα 30ρια στο θερμόμετρο, το καλοκαίρι έχει κάνει καιρό τώρα check out και εμείς καλό είναι να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να αγκαλιάζουμε τα φθινοπωρινά trends. Σίγουρα η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο δεν είναι η ευκολότερη όσον αφορά στο ντύσιμο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμελήσει τον ενθουσιασμό που υπάρχει στον αέρα καθώς οι νέες βιτρίνες στήνονται και τα καταστήματα γεμίζουν με νέο εμπόρευμα, κατάλληλο για την εποχή που έρχεται.

Ναι, τα trends έχουν ήδη βγει από τις πασαρέλες του περασμένου χειμώνα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα social media και το street style παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τρόπου που θα ντυθούμε, αν θα απορρίψουμε κάποια τάση ή αν θα αγκαλιάσουμε κάποια νεοφερμένη. Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τα 4 trends που μέχρι στιγμής έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουν και όλη τη χειμερινή σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

1. Το δεμένο πουλόβερ είτε στους ώμους, είτε στη μέση, είτε απλά ο κόμπος του ενσωματωμένος σε ένα ρούχο

2. Η maxi λευκή φούστα

3. Το κοστούμι σε γήινο χρώμα

4. Το canadian tuxedo ή αλλιώς τζιν με τζιν

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά φορέματα για το γραφείο και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.