ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Άνετη και cool όλη μέρα, με αυτά τα 6 casual looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Οκτωβρίου 2023

Άνετη και cool όλη μέρα, με αυτά τα 6 casual looks
Instagram/oliviatps
Αν θέλεις να αισθάνεσαι και άνετη και cool, τότε αυτά τα casual looks είναι για εσένα

Φυσικά και μας αρέσουν τα κομψά σύνολα και τα office looks. Δίνουν έναν τόνο «υπεροχής», μας κάνουν να αισθανόμαστε δυναμικές, θηλυκές και ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστή η φράση «Ντύσου για τη δουλειά που θέλεις να έχεις» ή γενικά ντύσου για να νιώσεις όπως θα ήθελες να νιώσεις. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που το μόνο που θέλεις να αισθανθείς είναι χαλαρή και άνετη.

Ναι, όσο και να σου αρέσουν τα κομψά looks, θα υπάρχουν πάντα οι μέρες που απλά θέλεις να φορέσεις κάτι casual, cool και ταυτόχρονα στιλάτο. Θέλεις να βγεις για καφέ ή να πας στο σπίτι της κολλητής σου ή ακόμα να πας για ένα brunch με την παρέα και να αφεθείς στην χαλαρή αίσθηση ενός εντελώς casual look. Αν το θέλεις και δεν ξέρεις πώς να το πετύχεις, σου έχουμε παρακάτω μια λίστα για να πάρεις ιδέες από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις και άραξε!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο στιλάτες πιτζάμες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.