ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 3 fashion trends που λέμε «ναι» αυτή τη σεζόν και ταιριάζουν σε όλους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Φεβρουαρίου 2024

Τα 3 fashion trends που λέμε «ναι» αυτή τη σεζόν και ταιριάζουν σε όλους
Instagram/chloecleroux
Πες «ναι» σε αυτά τα 3 fashion trends αυτή τη σεζόν

Τα fashion trends υπάρχουν για να τα ακολουθούμε ή για να «τα κάνουμε στην άκρη». Το τι από τα δύο θα επιλέξουμε έχει να κάνει απόλυτα με την προσωπική μας αισθητική και αν αυτή ταιριάζει, δένει με κάποια από αυτά τα trends. Οι εποχές όπου οι τάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και έπρεπε να τις ακολουθήσεις οπωσδήποτε, αλλιώς θα ήσουν «παρίας» στην κοινωνία, ευτυχώς πέρασαν. Πλέον έχουμε πάρα πολλές τάσεις στη μόδα, οι οποίες έχουν διαφορετική αισθητική μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να ενσωματώνονται στο στιλ διαφορετικών χαρακτήρων.

Έτσι και εμείς βρήκαμε 3 fashion trends, τα οποία είναι εντελώς ουδέτερα και μπορούν εύκολα και με το κατάλληλο styling να ταιριάξουν σε όλα τα στιλ. Ίσως αυτά τα κομμάτια να τα έχεις από παλιότερα χρόνια ή από την οικογένειά σου ή ακόμα να τα έχεις βρει σε vintage καταστήματα. Δες την παρακάτω λίστα και ανακάλυψε τις τρεις τάσεις που λέμε «ναι» αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

1. Ναι στις γούνες (οικολογικές πάντα ή έστω vintage)

2. Ναι στα tennis κολιέ

3. Ναι στις τσάντες χειρός

Δες στην παρακάτω λίστα τα εκρού τζιν παντελόνια που θα σου κλέψουν την καρδιά και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.