ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Season trend: Το γαλάζιο είναι το χρώμα έκπληξη της σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαΐου 2024

Season trend: Το γαλάζιο είναι το χρώμα έκπληξη της σεζόν
SPLASH via Ideal Image
Το γαλάζιο χρώμα έκανε την εμφάνισή του στις περισσότερες συλλογές της σεζόν ss2024

Ακούμε όλη τη χρονιά για το κόκκινο χρώμα, ότι είναι το χρώμα του 2024 και πως κυριαρχεί σε όλες τις συλλογές. Η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα ήταν παντού σε μικρές ή σε μεγάλες δόσεις.Σιγά σιγά όμως επήλθε ο κορεσμός, όχι στο σημείο να μη το φοράμε πια, αλλά στο σημείο να το συνηθίσουμε τόσο ώστε να μη μας κάνει φρέσκο και νέο. Θέλουμε αυτό το φρέσκο!

Στη συνέχεια είδαμε από τις συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 πως ναι μεν υπάρχει κόκκινο, αλλά υπήρχαν και μερικά ακόμα που έκαναν αίσθηση. Ένα από αυτά ήταν το γαλάζιο, σε αρκετές αποχρώσεις, το οποίο εμφανίστηκε σε πάρα πολλές συλλογές σε όλα τα Fashion Weeks. Είναι ένα χρώμα γαλήνιο, χαρούμενο και πολύ ευκολοσυνδύαστο. Ταιριάζει άψογα με κίτρινο, με λευκό, με μπλε σκούρο, με γκρι, με γήινα χρώματα και φυσικά με κόκκινο. Αν θέλεις να ενσωματώσεις στο look σου το γαλάζιο καλό είναι στην αρχή να ξεκινήσεις από κάτι μικρό, όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι σανδάλια και στη συνέχεια να δοκιμάσεις κάτι με μεγαλύτερη έκταση. Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για το πώς να φορέσεις το χρώμα έκπληξη της σεζόν, σου έχουμε τα αγαπημένα μας looks με γαλάζιο από τις συλλογές ss 2024 στην παρακάτω gallery. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.