ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το milkmaid φόρεμα θα γίνει η πιο viral σιλουέτα του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Απριλίου 2024

Το milkmaid φόρεμα θα γίνει η πιο viral σιλουέτα του καλοκαιριού
GETTY IMAGES
Μπορεί να είναι μια σιλουέτα από τα παλιά, αλλά αυτό το φόρεμα έρχεται να σαρώσει τα υπόλοιπα trends

Η σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είναι γεμάτη από τάσεις που έχουν ως πηγή έμπνευσης τη δεκαετία του ‘90 με τα μινιμαλιστικά κομμάτια της, τη δεκαετία του ‘80 με τα ογκώδη κοσμήματά της και τη δεκαετία του ‘70 με τις αέρινες γραμμές της. Υπάρχουν όμως και μερικές σιλουέτες που είναι μια κατηγορία μόνες τους και δεν μπορούν να μπουν σε ομάδες, όπως οι παραπάνω. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι και το milkmaid φόρεμα.

Αυτό το φόρεμα είναι μια εξαιρετικά μινιμαλιστική εκδοχή μιας πάρα πολύ παλιάς γραμμής, που αναβιώνει με έναν φρέσκο και πάρα πολύ σύγχρονο τρόπο. Το μπούστο του μοιάζει να είναι κορσές, αλλά δεν είναι, η μέση έχει χαμηλώσει και υπάρχει στα πλάγια extra ύφασμα. Συνήθως είναι από βαμβάκι, αλλά και ο ταφτάς είναι αποδεκτός. Αυτό το φόρεμα το είδαμε μόνο σε δύο συλλογές στις Εβδομάδες Μόδας, αλλά έχει ήδη καταφέρει να γίνει το αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών, βγάζοντας αυτή τη διαφορετική θηλυκότητα και έχοντας αυτή τη διαφορετική σιλουέτα. Εταιρείες fast fashion και όχι μόνο έχουν ήδη βγάλει παρόμοια κομμάτια στην αγορά και το milkmaid φόρεμα κάνει θραύση. Μια πολύ ωραία εναλλακτική για πολλές περιστάσεις, ακόμα και για νυφικό.

Jenny.Gr

 

16Arlington

16arlington

Jenny.Gr

Vivienne Westwood

SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.