ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Perfect match: 4 παπούτσια που ταιριάζουν «γάντι» με ένα wide-leg παντελόνι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2024

Perfect match: 4 παπούτσια που ταιριάζουν «γάντι» με ένα wide-leg παντελόνι
Instagram/hannaschonberg
Ψάχνεις τι παπούτσια να σετάρεις με το καινούργιο σου wide-leg παντελόνι;

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλο trend, ενώ πριν τα φορούσαν μόνο τα καλοκαίρια στα νησιά, με καφτάνια με oversized κολιέ. Τα wide-leg παντελόνια από εκεί που θεωρούταν boho και καλοκαιρινά κομμάτια, πλέον είναι μέρος της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας όλον τον χρόνο. Βγαίνουν σε όλα τα υφάσματα και στιλ, όπως τζιν, λινά, βαμβακερά, ψηλόμεσα, χαμηλόμεσα και cargo. Αυτό το cool παντελόνι όμως, με τι παπούτσια ταιριάζει απόλυτα;

Τα παπούτσια που φοριούνται με ένα wide-leg παντελόνι δεν είναι σε κοινή θέα ολόκληρα και χρησιμοποιούνται για να δώσουν τον «ρυθμό» στο look και να κάνουν τη διαφορά με τη λεπτομέρεια. Φυσικά μπορείς να τα φορέσεις με σχεδόν όλα τα παπούτσια, όπως πλατφόρμες, strappy πέδιλα και loafers, αλλά υπάρχουν μόνο 4 στιλ που ταιριάζουν σαν «γάντι» σε αυτό το cool παντελόνι. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και μάθε!

1. Τα sneakers με χαμηλή σόλα

2. Τα μυτερά φλατ ή ψηλοτάκουνα

3. Τα φλατ mary janes & οι μπαλαρίνες

4. Τα κλασικά σανδάλια

Δες στην παρακάτω gallery τα ανοιξιάτικα tailored παντελόνια για όλες τις ώρες και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ο ανανεωμένος κόσμος των ζωδίων σε περιμένει στο JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις τι σε περιμένει σε αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για όλη την εβδομάδα θα λειτουργήσουν σαν πυξίδα, για να προλάβεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις. Μη μένεις μόνο στο «perfect match ρούχου-παπουτσιού» -μάθε τώρα, αναλυτικά, τα πάντα για το ζώδιό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.