REAL LIFE TODAY I LOVE

#10yearsJennyGr: Το αγαπημένο μου 30's hair look


Τζένη Μπαλατσινού

11 Ιουλίου 2021

#10yearsJennyGr: Το αγαπημένο μου 30's hair look
jenny.gr

Ο Christian Dior έλεγε πως «το κούρεμα και το χτένισμα είναι τα πάντα. Τα καλύτερα ρούχα, τα πιο ακριβά κοσμήματα, η τελειότερη ομορφιά δεν μετράνε αν τα μαλλιά σου δεν είναι σωστά». Και η αλήθεια είναι πως μεταξύ των υπολοίπων, ένα σωστό χτένισμα προσθέτει την απαραίτητη κομψότητα στη συνολική εμφάνιση μίας γυναίκας. 

Ανάμεσα στα hair looks που ξεχωρίζω εδώ και χρόνια, είναι το θρυλικό χτένισμα των 30's. Ιδανικό για πολλές περιστάσεις, παραμένει μέχρι σήμερα το αγαπημένο μου, όπως και πολλών γυναικών αφού άρχισε να ξεχωρίζει επάνω στις πιο εμβληματικές stars του Hollywood, όπως η Grace Kelly. 

jenny.gr

Το νοσταλγικό χτένισμα σε μεταφέρει σε μια εποχή που η κομψότητα ήταν αλληλένδετη της γυναικείας ύπαρξης. Μάλιστα, από τότε μέχρι σήμερα, συνδέεται έντονα με το "less is more" οπότε όταν πρόκειται για τα μαλλιά μου, η κομψότητα απογειώνεται μέσα από την απλότητα που της χαρίζει το συγκεκριμένο hair look. 

Είναι ίσως το πιο διαχρονικό χτένισμα και η αλήθεια είναι ότι καταληγώ στη συγκεκριμένη επιλογή κάθε φορά που έχω προγραμματίσει μια αγαπημένη έξοδο. Έτσι, επέλεξα να αφεθώ στα χέρια της hair expert, Δήμητρας Δανίκας και το αποτέλεσμα με αντάμειψε!

jenny.gr

H Δήμητρα Δανίκα, hair ambassador του TRESemmé, περιγράφει όλα τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση του απόλυτου 30's hair look!

Βήμα 1

Για να δώσουμε σώμα και όγκο στα μαλλιά της Τζένης, λούσαμε τα μαλλιά με το σαμπουάν από τη σειρά Collagen and Fullness του TRESemmé, μια σειρά ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά.

jenny.gr

Βήμα 2

Συνεχίσαμε με το conditioner από τη σειρά Collagen and Fullness, ώστε να κλειδώσουμε τα λέπια της τρίχας και να ενυδατώσουμε χωρίς να βαρύνουν καθόλου τα μαλλιά πριν το χτένισμα.

Βήμα 3

Για να δώσουμε έξτρα λάμψη και να αναζωογονήσουμε το ξανθό χρώμα της Τζένης, χρησιμοποιήσαμε τη μάσκα Light Blonde από τις νέες Colouring Masks από το TRESemmé, αφήνοντάς την για 3 λεπτά.

jenny.gr

Βήμα 4

Σε νωπά μαλλιά χρησιμοποιήσαμε τον αφρό Volume and Lift. Εφαρμόσαμε στις -ρίζες για κράτημα- και όγκο στο look της.

jenny.gr

Βήμα 5

Στα μήκη και στις άκρες χρησιμοποιήσαμε το Keratin Smooth Heat Protection για προστασία από την θερμότητα, αφού χρησιμοποιήσαμε curling iron για να πετύχουμε τα Οld Hollywood Waves με έμπνευση από τα '30s και το all-time classic hair look της Grace Kelly.

Βήμα 6

Ολοκληρώσαμε το look μας με την Λακ Flawless Volume 3 για ένα ανάλαφρο κράτημα με διάρκεια.

jenny.gr

 

Και το τελικό hair look με αέρα 30's

jenny.gr
Διαμορφώστε το γραφείο τους ανάλογα με το στιλ, την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους.

Για κάθε αγαπημένη στιγμή

jenny.gr

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

jenny.gr