UPDATE

Eva Mendes και Ryan Gosling ίσως παντρεύτηκαν - Το μήνυμα του τατουάζ της


Τόνια Τζάφερη

16 Νοεμβρίου 2022

Eva Mendes και Ryan Gosling ίσως παντρεύτηκαν - Το μήνυμα του τατουάζ της
To ζευγάρι είναι μαζί πάνω από δεκαετία, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο φροντίζουν να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τις κάμερες

Είναι από τα ζευγάρια τα οποία σπάνια εμφανίζονται μαζί, αλλά φροντίζουν να δείχνουν με τον δικό τους τρόπο τον θαυμασμό και την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο. Eva Mendes και Ryan Gosling αποτελούν ένα από τα διάσημα και γοητευτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ, εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Esmeralda, 8 ετών, και την Amanda, 6 ετών, ωστόσο φροντίζουν πολύ καλά να προστατεύουν τα παιδιά και την οικογένειά τους, από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines», το 2011, όπου έπαιζαν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Στην πορεία η ζωή μιμήθηκε την τέχνη.

Jenny.Gr

Και ενώ τα δημοσιεύματα έχουν μιλήσει πολλές φορές για μυστικό γάμο του ζευγαριού, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τίποτα. Ωστόσο, η νέα φωτογραφία της Μendes, στην οποία δείχνει το τατουάζ της, έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο τις φήμες πως οι δυο τους έχουν παντρευτεί και μάλιστα πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, η 48χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου δείχνει ένα τατουάζ στο χέρι της και οι fans θεώρησαν ότι είναι η μεγάλη απόδειξη. Το τατουάζ είναι ένα σχέδιο στο εσωτερικό του καρπού που γράφει «de gosling». Το post συνοδευόταν μόνο από δυο emojis μαύρων καρδιών κι ενδιάμεσα δυο ξίφη.

Στην ισπανική κουλτούρα, οι παντρεμένες γυναίκες συχνά προσθέτουν το επώνυμο του συζύγου τους στο δικό τους, χρησιμοποιώντας το «de» - ή «του» - για να χωρίσουν τα δύο ονόματα.

Οπότε αν η Eva Mendes λέγεται πλέον Eva Mendes de Gosling, ίσως αυτή τη φορά οι φήμες να είναι αληθινές.