UPDATE

HUAWEI FreeClip: Εκεί που η μόδα συναντά την υψηλή τεχνολογία


JTeam

18 Απριλίου 2024

HUAWEI FreeClip: Εκεί που η μόδα συναντά την υψηλή τεχνολογία
Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά θα αναβαθμίσει τη καθημερινότητά σου

Είναι μερικές φορές που δεν μπορείς να διανοηθείς τη ζωή σου χωρίς μουσική –δηλαδή κάθε μέρα. Τη χρειάζεσαι για παρέα, όταν περπατάς στον δρόμο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησής σου, για να σου δίνει ρυθμό. Στη δουλειά, δε, είναι απαραίτητη, όταν καταπιάνεσαι με απαιτητικά projects. Ταυτόχρονα, ξέρεις καλά ότι δεν πρόκειται να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Θέλεις, λοιπόν, ακουστικά που και θα σε διευκολύνουν, και θα σου προσφέρουν ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Και μπορείς να τα έχεις.

Τα HUAWEI FreeClip παρουσιάζουν ένα νέο design που συνδυάζει τη μόδα και την τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου και είναι τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά για εσένα που δίνεις προτεραιότητα στις fashion επιλογές σου κάνοντας τα πάντα, από τον αθλητισμό μέχρι την αναψυχή και την εργασία. Παράλληλα, είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, όπως όλα τα wearables της Huawei.

Είναι φτιαγμένα για τη νέα γενιά ακροατών που συνδυάζουν τη fashion&tech αντίληψη για την καθημερινότητα.

Στη δουλειά

Στο γραφείο, θέλεις μία εμπειρία ακρόασης που διαθέτει μεν όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά να μη σε απομονώνει από το περιβάλλον σου. Θέλεις κάτι πρακτικό. Αυτός είναι και ο λόγος που η HUAWEI ανέπτυξε τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχοντας την ευκολία στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. Συνδυάζεις χαλαρή ακρόαση και πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, με μία fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget.

Κι αν ανησυχείς πως η open-ear τεχνολογία θα οδηγήσει σε διαρροές στον ήχο, η HUAWEI έρχεται να σε καθησυχάσει. Τα HUAWEI FreeClip βασίζονται σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα και λύνουν ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

Η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων, με αποτέλεσμα να παράγουν ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής. Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα ηχητικά κύματα για μια πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Jenny.Gr

Στην προπόνηση

Πάρε ένα λεπτό και σκέψου το πιο ενοχλητικό που μπορεί να συμβεί, όταν γυμνάζεσαι. Είναι ή δεν είναι το να σου βγαίνουν τα ακουστικά;

Τα HUAWEI FreeClip είναι σχεδιασμένα ώστε να παραμένουν στερεωμένα στα αυτιά σου ακόμη και καθ’ όλη τη διάρκεια μίας ημέρας ακρόασης, χωρίς ενόχληση. Επίσης, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. Είναι ανθεκτικά στο νερό την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας IP54 – είναι, λοιπόν, ιδανικά για την καθημερινή σου προπόνηση.

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάστασή σου για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για τρέξιμο ή οποιαδήποτε άσκηση εκτός σπιτιού, αλλά και κατά τη διάρκεια προπόνησης σε εσωτερικούς χώρους.

Τέλος, αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου, άρα μπορείς να κάνεις κλήσεις με μεγάλη στη φωνή ακόμη και όταν κάνεις ποδήλατο (ή οδηγείς με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα).

Στη βόλτα

Όταν περπατάς από και προς το γραφείο, όταν είσαι στον δρόμο και πηγαίνεις να συναντήσεις φίλους, θέλεις να παραμένεις ωραία, stylish και ασφαλής. Επειδή ακριβώς τα HUAWEI FreeClip σου επιτρέπουν να έχεις απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σου, αισθάνεσαι ασφάλεια. Δεν είσαι αποκομμένη από το περιβάλλον σου, οπότε παραμένεις διαρκώς σε εγρήγορση και αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά.

Επιπλέον, έχουν ενδιαφέρον fashion design. Είναι το τέλειο gadget για εσένα που επικεντρώνεσαι στη μόδα και το lifestyle, έχεις υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτείς τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη εμφάνιση από ένα τεχνολογικό gadget.

Jenny.Gr

Και σου «λύνουν τα χέρια», σχεδόν κυριολεκτικά.

Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία σου. Δεδομένου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, μπορείς να βελτιστοποιήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσεις μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρειάζεσαι μόνο ένα ακουστικό για να λάβεις μια γρήγορη κλήση ή να ακούσεις κάτι.

Τα HUAWEI FreeClip είναι τα ακουστικά που χρειάζεσαι, για να παραμένεις stylish όλη μέρα, παντού.

  • Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community