UPDATE #NOW

Ο Bill Murray παρενόχλησε σεξουαλικά συνεργάτιδά του πριν 6 μήνες - Οι καταγγελίες άρχισαν


Κλέλια Φατούρου

12 Οκτωβρίου 2022

Ο Bill Murray παρενόχλησε σεξουαλικά συνεργάτιδά του πριν 6 μήνες - Οι καταγγελίες άρχισαν
Instagram/pagesix
Άλλη μία ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης, με πρωταγωνιστή τον Bill Murray

Το χρονικό της κακοποιητικής συμπεριφοράς του Bill Murray μόλις ξεκίνησε να δημοσιοποιείται και φοβάμαι ότι αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Και σας το λέω εγώ, που εκτιμούσα βαθιά τον Bill Murray και δεν ήθελα να πιστέψω ότι είναι ο straight Kevin Spacey.

Αφού λοιπόν μάθαμε ότι η Geena Davis δέχτηκε σεξουαλική και λίγο αργότερα λεκτική κακοποίηση από τον Murray, πριν από 30 χρόνια, τώρα μαθαίνουμε τι συνέβη τον περασμένο Απρίλιο και σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Aziz Ansari.

Διαβάσαμε τις δηλώσεις του Bill Murray, μέσα από τις οποίες παραδέχτηκε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, όπως και η αίσθηση του χιούμορ και ότι έμαθε από τα λάθη του και τέτοια. Σήμερα λοιπόν βγήκε στο φως τόσο το σκηνικό που ήταν «κακή αίσθηση του χιούμορ» αλλά και το ότι η ταινία "Being Mortal" δεν πρόκειται να γυριστεί.

Αρχικά υποπτευόμασταν ότι η παρενόχληση αφορούσε τη συμπρωταγωνίστριά του, Keke Palmer, αλλά σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Puck, Eriq Gardner, το άτομο που έκανε το παράπονο ήταν εργαζόμενη στην παραγωγή. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Murray ένιωσε ότι η κατά πολύ νεότερή του γυναίκα τον φλέρταρε. Βρέθηκαν λοιπόν πολύ κοντά σε ένα κρεβάτι, που ήταν έπιπλο των γυρισμάτων, και εκείνος ξεκίνησε να φιλά το σώμα της, ανεβαίνοντας πάνω της. Εκείνη δεν μπορούσε να κουνηθεί εξαιτίας του σωματικού του βάρους και τη φίλησε στο στόμα ενώ φορούσαν και οι δύο μάσκες για τον Covid. Σε θέματα υγείας, πάντως, το ακολουθεί το πρωτόκολλο.

Αν και η ταινία ακυρώθηκε, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό 100 χιλιάδων δολαρίων, αλλά η εταιρία παραγωγής Searchlight αποφάσισε να μην προχωρήσει με τα γυρίσματα, εφόσον συνεργάζεται με την Disney, όμιλος που δεν θα ανεχόταν μία τέτοια ιστορία πίσω από ταινία της. Αν οι ιστορίες παρενόχλησης από τον Bill Murray που ξέρουμε είναι από το 1990 και το 2022, φανταστείτε πόσες υπήρξαν στο ενδιάμεσο.