UPDATE #NOW

Πέντε πράγματα που μαθαίνουμε για τη Μισέλ Ομπάμα μέσα από το νέο της βιβλίο


JTeam

15 Νοεμβρίου 2022

Πέντε πράγματα που μαθαίνουμε για τη Μισέλ Ομπάμα μέσα από το νέο της βιβλίο
Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ γράφει μεταξύ άλλων για την αγάπη, το πλέξιμο αλλά και το πώς είναι να είσαι ψηλή γυναίκα στο δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «The Light We Carry»

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το “Becoming”, η Μισέλ Ομπάμα προχωρά σε μια νέα εξομολόγηση στο νέο της βιβλίο «The Light We Carry». Μεταξύ άλλων μοιράζεται αποφθεγματα ζωης και πρακτικές συμβουλές για τα πάντα, από το πώς να ξεπεράσεις έναν φόβο μέχρι το «πώς μπορείς να φτάσεις ψηλά».

Ανάμεσα στις συμβουλές από την ίδια αλλά και τους φίλους, συναδέλφους και την οικογένειά της, μοιράζεται επίσης ιστορίες για τη ζωή της και εμείς ξεχωρίζουμε πέντε πράγματα που μάθαμε για εκείνη μέσα από τις σελίδες του νέου αυτού βιβλίου.

1. Ξεκίνησε το πλέξιμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Μισέλ Ομπάμα δεν είχε ποτέ κάποιο αγαπημένο χόμπι. Το αναφέρει η ίδια στο πρώτο κεφάλαιο του «The Light We Carry», όμως κατά τη διάρκεια της πανδημίας παρήγγειλε ένα ζευγάρι βελόνες πλεξίματος μέσω διαδικτύου. Μάλλον αυτή η αγάπη για το πλέξιμο υπήρχε κάπου βαθιά μέσα στο DNA της, αφού η ίδια προέρχεται από μια οικογένεια με πολλές μοδίστρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr