UPDATE #NOW

H Meghan Markle μίλησε για τις αυτοκτονικές της τάσεις: «Αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη»


Τόνια Τζάφερη

7 Δεκεμβρίου 2022

H Meghan Markle μίλησε για τις αυτοκτονικές της τάσεις: «Αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη»
Splash News
Meghan Markle και πρίγκιπας Harry βρέθηκαν εχθές στο Ripple of Hope Award Gala πιο χαμογελαστοί από ποτέ και μίλησαν και πάλι για θέματα ψυχικής υγείας

Το πρώην βασιλικό ζεύγος, έφυγε από το παλάτι και φαίνεται πως είναι πιο έτοιμο από ποτέ να κάνει την μεγάλη επιστροφή στα της showbiz, αφού έχει ξεκινήσει δυναμικά με podcasts και με την πολυαναμενόμενη σειρά τους, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.

Όπως μας έδειξαν μέσα από το τρέιλερ της σειράς, παρουσιάζουν μέσα από την δική τους οπτική, όσα συνέβησαν μέχρι να πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντα. Σε πολλά στιγμιότυπα η Meghan Markle φαίνεται καταρρακωμένη με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πρίγκιππας Harry σε κάποιο σημείο αναφέρει χαρακτηριστικά πως «πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι», ανησυχώντας πως η ιστορία με την μητέρα του, ίσως επαναληφθεί.

Και μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, η χθεσινή τους εμφάνιση στο Ripple of Hope Award Gala από τον οργανισμό "Robert F. Kennedy Human Rights" έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε και πάλι το ενδιαφέρον. Η Meghan Markle ρωτήθηκε για τις αυτοκτονικές της τάσεις, για τις οποίες είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, τον Μάρτιο του 2021.

Jenny.Gr
Splash News

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έκανε τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις για την ψυχική της υγεία στην γνωστή συνέντευξη, η ίδια απάντησε:

«Δεν θέλω κανένας να νιώθει μόνος. Όταν έχεις φτάσει σε ένα τόσο σκοτεινό σημείο, είναι δύσκολο να βρεις τον δρόμο για να βγεις από όλο αυτό»

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε πως παρότι στην αρχή ντρεπόταν να εκφράσει τις σκέψεις της αυτές, τόσο στον Harry όσο και δημόσια, συνειδητοποίησε πως μόνο μέσα από την εξομολόγηση των συναισθημάτων της θα μπορούσε να βρει και τη λύση:

«Ντρεπόμουν πολύ τότε να μιλήσω γι’ αυτό, ντρεπόμουν ακόμη και να το αποκαλύψω στον Harry, γιατί γνωρίζω ποσό έχει υποφέρει και ο ίδιος από απώλειες, αλλά ήξερα ότι αν δεν το έβγαζα από μέσα μου, θα το έκανα πράξη. Ένιωθα πως απλά δεν θέλω να ζω άλλο», συμπληρωσε η Meghan.

Jenny.Gr
Splash News

«Αλλά όταν τελικά βλέπεις πως κάποιος με μια τέτοια εμπειρία κατάφερε να την ξεπεράσει “και να περάσει στην απέναντι μεριά” και πως τελικά είναι ένα πραγματικό παράδειγμα πως το αίσιο τέλος υπάρχει, αυτές είναι οι στιγμές που έχει ανάγκη να δει ο κόσμος. Γι' αυτό και πήρα την απόφαση να μιλήσω. Αν η δίκη μου εμπειρία μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο να νιώσει πως υπάρχει ελπίδα, τότε άξιζε (η αποκάλυψη μου και ό,τι αυτό συνεπάγεται)».

Για την ψυχική υγεία μίλησε και ο Harry, αφού πρώτα ανέφερε πως η σύζυγός του, του δίνει έμπνευση κάθε μέρα.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για ιστορίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους και ανέφερε πως 99% του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάποιο ψυχικό τραύμα, είτε απώλεια.