UPDATE #NOW

American Idol: H Katy Perry ξεσπά σε κλάματα με διαγωνιζόμενο που επέζησε από πυροβολισμούς σε σχολείο


JTeam

1 Μαρτίου 2023

American Idol: H Katy Perry ξεσπά σε κλάματα με διαγωνιζόμενο που επέζησε από πυροβολισμούς σε σχολείο
«Η χώρα μας έχει αποτύχει», φώναξε η Katy Perry κατά την audition του 21χρονου Trey Louis, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει από μαζικούς πυροβολισμούς στο σχολείο του, στο Τέξας

Το χθεσινό επεισόδιο από το Αμερικάνικο Idol, κάνει τον γύρο του κόσμου και αφορά στην audition του 21χρονου Trey Louis, ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με την ιστορία του.

Αφού ολοκλήρωσε την audition του, ο Trey Louis δήλωσε χαρακτηριστικά πως τον Μάιο του 2018, εισέβαλε στο σχολείο του ένας άγνωστος με όπλο. Ξεκίνησε να πυροβολεί σκοτώνοντας 8 μαθητές, μεταξύ των οποίων και φίλοι του- καθώς επίσης και 2 δασκάλες. Εκείνος βρισκόταν στην αίθουσα καλλιτεχνικών 2, ενώ το συμβάν είχε μόλις γίνει στη διπλανή αίθουσα.

Στην αρχή οι κριτές παρακολουθούσαν σιωπηλοί τη συγκλονιστική μαρτυρία του 21χρονου, όταν η Katy Perry ξέσπασε σε έντονα κλάματα και φωνάζοντας χαρακτηριστικά πως «η χώρα μας έχει αποτύχει».

«Θα έπρεπε να ήσουν εδώ επειδή αγαπάς την μουσική, όχι επειδή ήσουν αναγκασμένος να περάσεις κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η Perry με δάκρυα στα μάτια.

Μόνο για φέτος, τα περιστατικά ομαδικών πυροβολισμών σε σχολεία των ΗΠΑ, ξεπερνούν τις 94.

«Έχουμε υποστεί όλα αυτά για τόσο πολύ καιρό» δήλωσε ο Richie σκουπίζοντας και εκείνος τα δάκρυα του. «Έχει γίνει πια κανονικότητα».

Ο 21 χρόνος αφιέρωσε την audition του, στον φίλο του Stone, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς.

TAGS