UPDATE #NOW

Τζόνι Ντεπ: Πήρε δάνειο $10 εκατομμυρίων για να ανακαινίσει κάστρο στο Χόλιγουντ


JTeam

12 Ιουλίου 2023

Τζόνι Ντεπ: Πήρε δάνειο $10 εκατομμυρίων για να ανακαινίσει κάστρο στο Χόλιγουντ
Splash News
Το κάστρο ανήκει στον Τζόνι Ντε από το τον Μάρτιο του 1995 και θυμίζει «ψαλιδοχέρη»

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος προσπαθεί με όχι και τόσο σωστούς τρόπους να επιστρέψει στα κινηματογραφικά δρώμενα. Η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφο του Άμπερ Χερντ δεν του άφηνε πολλά περιθώρια, πόσο μάλλον στα οικονομικά του.

Τα δικαστικά έξοδα άγγιξαν τα 650 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παράλληλα υπήρξα και αλόγιστες δαπάνες από τον ηθοποιό. Έτσι το αποτέλεσμα είναι ο Ντεπ να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Αυτή τη φορά, επέλεξε να δανειστεί άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ανακαινίσει ένα κάστρο που διαθέτει στο Δυτικό Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την Daily Mail, o διάσημος ηθοποιός σύναψε δάνειο με τη City National Bank, η οποία ασχολείται με μεγάλες συμφωνίες δανεισμού σε κορυφαίους σταρ.


Ο Ντεπ έχει εγκαταλείψει την έπαυλη που μοιάζει με κάστρο εδώ και χρόνια για να ζήσει σε ένα άλλο σπίτι του στις Μπαχάμες. Όσο αφορά το κάστρο, πρόκειται για μια έπαυλη, οκτώ υπνοδωματίων στο Δυτικό Χόλιγουντ, με εσωτερικές πισίνες και πυργίσκους. Ο 60χρονος ηθοποιός το απέκτησε έναντι 2,15 εκατ. δολαρίων τον Μάρτιο του 1995, ενώ σήμερα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail φαίνεται πως το κτήριο έχει φθαρεί και παραμεληθεί.

«Ο περιβάλλων χώρος μοιάζει εντελώς παραμελημένος σε σύγκριση με πριν από μερικά χρόνια. Θυμίζει το κάστρο όπου έζησε ο χαρακτήρας του Τζόνι Ντεπ, Edward Scissorhands, στην ταινία του 1990», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αυτόν τον καιρό, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρίσκεται στην Ευρώπη με αφορμή την περιοδεία του, με τους Hollywood Vampires, το συγκρότημα που σχημάτισε με τους Alice Cooper και Joe Perry. Τη Δευτέρα έπαιζαν στο Λονδίνο και φεύγουν για Τσεχία όπου είναι η επόμενη συναυλία τους.