UPDATE #NOW

Κακά νέα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν πουλά τη βίλα του στη λίμνη Κόμο


JTeam

1 Οκτωβρίου 2023

Κακά νέα: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν πουλά τη βίλα του στη λίμνη Κόμο
Splash News
Συγγνώμη δισεκατομμυριούχοι, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν πουλά τελικά την υπέροχη βίλα του στη λίμνη Κόμο. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Forbes, ο διάσημος ηθοποιός διέψευσε την είδηση ότι σκόπευε να βγάλει στην αγορά το πολυτελές ακίνητο για 107 εκατ. δολάρια

Όταν, πριν από λίγο καιρό, το ιταλικό περιοδικό Oggi δημοσίευσε την είδηση ότι ο σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, και η σύζυγός του Αμάλ, έβαλαν πωλητήριο 107 εκατ. δολαρίων στη βίλα τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Τα νέα διαδόθηκαν με ταχύτητα επιδημίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από τη μεριά του διάσημου ζεύγους περί της επικείμενης πώλησης της Villa Oleandra, ένα ακίνητο που κατέχουν εδώ και 21 χρόνια.

Η ομίχλη φαίνεται να διαλύεται τώρα μέσω ενός δημοσιεύματος του Forbes, στο οποίο αναφέρεται πως όταν ο Κλούνεϊ έμαθε για τη φημολογούμενη πώληση, διέψευσε την είδηση μέσω εκπροσώπου, δηλώνοντας ότι «δεν είναι αλήθεια» και ξεκαθαρίζοντας ότι η Villa Oleandra είναι ένα από τα τέσσερα σπίτια που ανήκουν στον ηθοποιό στην όχθη της λίμνης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr