UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στο Ζεφύρι: Πέθανε η 45χρονη που την πυρπόλησε ο σύζυγός της


JTeam

16 Ιανουαρίου 2024

 Γυναικοκτονία στο Ζεφύρι: Πέθανε η 45χρονη που την πυρπόλησε ο σύζυγός της
Eurokinissi
Η 45χρονη έφερε εγκαύματα στο 90% του σώματός της

Αυτή είναι η δεύτερη γυναικοκτονία που καταγράφεται στην Ελλάδα για το 2024. Τώρα, μια 45χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, αφού είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό από τον σύζυγό της, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Αρχικά, η γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο λόγω της κατάστασής κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στη Μονάδα Εγκαυμάτων. Έφερε εγκαύματα στο 90% του σώματός της και έχασε τη μάχη μετά από μία εβδομάδα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Όλα συνέβησαν το πρωί της 8ης Ιανουαρίου, όταν κατά τη διάρκεια καβγά ο 50χρονος άντρας περιέλουσε τη 45χρονη σύζυγό του με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, στο σπίτι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εγκαύματα είχε υποστεί και ο 20χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος είχε επίσης μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Παρόντα στο περιστατικό ήταν και τα ανήλικα εγγόνια του ζευγαριού. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

«Απορούν πως έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό... Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνούσαν καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα τι έγινε 7 το πρωί», είπε ο ξάδερφος του γυναικοκτόνου, μιλώντας στο MEGA.