WELL BEING

O τρόπος που σταυρώνεις τα χέρια σου αποκαλύπτει τον αληθινό σου εαυτό


JTeam

1 Μαΐου 2023

O τρόπος που σταυρώνεις τα χέρια σου αποκαλύπτει τον αληθινό σου εαυτό
Pexels
Κάνε το τεστ και μάθε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς σου

Η γλώσσα του σώματος γνωρίζουμε πως μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά για την ψυχολογία και να αποκαλύψει πολλά ίσως άγνωστα στοιχεία για μια προσωπικότητά. Ο τρόπος που σταυρώνεις τα χέρια σου σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες για τον άγνωστο εαυτό σου.

Αριστερός αντίχειρας από πάνω

Jenny.Gr

Είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος και όλα τα θέλεις σε κουτάκια. Ποτέ δεν παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και πριν φτάσεις σε ένα συμπέρασμα ζυγίζεις τα θετικά και τα αρνητικά. Είναι δύσκολο να σε εξαπατήσει κάποιος και έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις όταν κάποιος σου λέει ψέματα. Eίσαι πολύτιμος στους φίλους και την οικογένειά σου, οι οποίοι πάντα έρχονται σε σένα για μια συμβουλή που συνήθως είναι σοφή και τη δίνεις απλόχερα!

Και οι δύο αντίχειρες ευθυγραμμίζονται

Jenny.Gr

Είσαι τελειομανής και αναμένεις το ίδιο και από τους άλλους (γι΄αυτό μερικές φορές ίσως απογοητεύεσαι ή ίσως γίνεσαι πιεστικός). Έχεις ηγετικό χαρακτήρα και πάντα δίνεις το παράδειγμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είσαι διακριτικός σχετικά με τις ανάγκες των άλλων.Η ειλικρίνεια σου μπορεί μερικές φορές να είναι αφοπλιστική και εσύ το απολαμβάνεις.

Ο δεξιός αντίχειρας από πάνω

Jenny.Gr

Είσαι σε θέση να καταλάβεις τι αισθάνεται κάποιος ακόμη και όταν προσπαθεί να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα. Με αυτή τη μοναδική σου ικανότητα κάνεις τους άλλους να θέλουν να σου ανοιχτούν και να σου πουν τα πάντα για τη ζωή τους. Η ικανότητά σου να καταλαβαίνεις τα συναισθήματα των άλλων και να τους αποδέχεσαι, είναι αυτό που σε κάνει ελκυστικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.